Hotel Eindhoven Airport, gratis parkeren voor al haar gasten

Hotel Eindhoven vindt het belangrijk om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom kunnen gasten bij Hotel Eindhoven Airport gratis parkeren op het grote parkeerterrein dat plaats biedt aan 500 auto’s. Dit is niet alleen handig als u vanaf Eindhoven Airport vliegt, maar ook als u een goed bereikbare locatie zoekt voor een zakelijke (eet)afspraak. Doordat Hotel Eindhoven zich direct aan de A2 en A67 bevindt, is het namelijk een ideale locatie voor business meetings, events en congressen.

Vertrekt u vanaf Eindhoven Airport naar uw vakantiebestemming? Begin uw reis rustig en goed voorbereid door te overnachten bij Hotel Eindhoven. Zo vermijdt u de files in de ochtend van vertrek en bent u op tijd op het vliegveld. Hotel Eindhoven bevindt zich namelijk maar een klein kwartiertje rijden van Eindhoven Airport. Dit betekent een extra goed begin van uw vakantie!

Opladen elektrische auto aan de A2 en A67

Heeft u een elektrische auto en bent u op zoek naar een oplaadpunt in de buurt van de A2 en A67? Op het terrein van hotel Eindhoven Airport kunt u gratis parkeren en tevens uw elektrische auto opladen. Wij bieden maar liefst 6 parkeerplaatsen die speciaal zijn bedoeld voor het opladen van elektrische auto’s.

Tesla oplaadpunt Eindhoven

Speciaal voor auto’s van het merk Tesla zijn er 24 extra snelle ‘Superchargers’ aanwezig op het parkeerterrein. Deze opladers zijn geschikt voor het Tesla Model S en werken sneller doordat de laders tot 120 kW direct aan de batterij leveren. Zo kunt u na een half uur opladen aan een Supercharger 10 keer zoveel kilometers rijden dan na een half uur thuis opladen. Kom tijdens het opladen gezellig binnen en neem een kijkje in een van de 3 restaurants van Hotel Eindhoven.

Eindhoven Airport hotel gratis parkeren, ook bij congres, diner of zakelijke bespreking

Niet alleen hotelgasten die overnachten kunnen bij hotel Eindhoven Airport gratis parkeren. Deze faciliteit geldt ook voor zakelijke bezoekers die gedurende de dag een congres of zakelijke bespreking hebben. Zakelijke gasten genieten tevens van:

  • 26 Congres- en zakelijke ruimtes in diverse afmetingen
  • Gratis wifi in het hele gebouw
  • Congreszalen voorzien van natuurlijk daglicht en moderne apparatuur
  • Gratis parkeren
  • Culinaire diversiteit tijdens uw bespreking

Heeft u iets te vieren? Wij bieden ruimtes aan voor zowel grote als kleine gezelschappen. Ook dan kunnen u en uw gasten gratis parkeren bij ons hotel in Eindhoven. Wij bespreken graag de mogelijkheden om deze feestelijke gelegenheid naar uw wensen te organiseren.

Een favoriet van velen

Deze voordelen maken Hotel Eindhoven favoriet van veel gasten en bedrijven:

  • Korte afstand tussen Eindhoven Airport en het hotel
  • Gratis parkeren
  • Breed aanbod van overnachitngs- dinermogelijkheden

Bekijk tijdens uw verblijf ook eens onze faciliteiten of waag een gokje in het casino.