Gemakkelijk reizen vanaf Hotel Eindhoven Airport

Wist u dat u vanaf Eindhoven Airport al naar 75 bestemmingen wereldwijd vliegt? Zowel voor zakelijk als privé is dit dan ook een ideale vliegbasis. Heeft u een vroege vlucht of landt het vliegtuig laat in de avond? Kies dan voor een overnachting bij Hotel Eindhoven Airport.

Vakantievlucht vanaf Eindhoven? Overnacht in het Airport hotel

Op slechts 12 minuten rijden van Eindhoven Airport ligt hotel Eindhoven, direct aan de A2 en A67. De praktische ligging van dit Van der Valk hotel is onder andere voordelig voor gasten die vanaf Eindhoven Airport naar hun vakantiebestemming vliegen. U begint uw reis namelijk pas echt goed als u zorgeloos kan vertrekken. Door de nacht voor uw vlucht bij Airport Hotel Eindhoven te verblijven, profiteert u van vele voordelen. 

  • Het hotel is direct gelegen aan de A2/ A67 en u bent binnen 12 minuten op de luchthaven.
  • U kunt vanaf 06:30 uur genieten van het ontbijt. U hoeft zich immers geen zorgen te maken over files of ochtendspits.
  • De avond voor het vertrek kunt u heerlijk dineren bij een van de drie restaurants.

Door bij ons te overnachten kunt u dus goed voorbereid op reis en de vakantie uitgerust beginnen. Wilt u weten hoe laat u moet vertrekken vanuit het hotel naar Airport Eindhoven en waar u rekening mee kan houden tijdens het inchecken van uw vlucht? Eindhoven Airport heeft een stappenplan gemaakt over hoe u het beste uw tijd kan managen op het vliegveld.

De vakantie begint al de avond van tevoren

Het echte vakantiegevoel begint al tijdens uw verblijf in het Valk hotel Eindhoven Airport. Met 3 restaurants heeft u ruime keuze uit dinermogelijkheden. Heeft u zin in verse sushi in de trendy OZZO Sushi bar & lounge? Kies zelf uit een van de heerlijke verse sushi gerechten of laat u adviseren in het restaurant. De chefs van OZZO hebben ook gedacht aan de liefhebbers van vlees. Zo kunt u kiezen uit huisgemaakte hamburgers, uiteraard wel met een Aziatisch tintje. Wat een start van uw vakantie!

Ons hotel bij Eindhoven Airport is ook geschikt als gezinsverblijf. Zo biedt restaurant Martinus, speciaal voor de jongste gasten, het concept ‘Wereldeters’ aan. Timo Toekan neemt kinderen mee op een culinaire wereldreis. Op een speelse manier komen diverse landen en gerechten aan bod. De ouders kunnen genieten van uitstekende à la carte gerechten. De chefs werken uitsluitend met verse en ambachtelijke streekproducten. Geniet van de gerechten in combinatie met de heerlijke wijnen die onze sommeliers zorgvuldig voor u hebben uitgekozen.

Tot slot biedt Restaurant Het Buffet het welbekende Van der Valk Live Cooking concept aan. Hierbij worden uw verse gerechten naar keuze direct voor uw neus klaargemaakt. Naast de verse vis- en vleesgerechten heeft u keuze uit een luxe buffet met aperitieven en voorgerechten, soepen, verschillende soorten vers brood, diverse salades en een snackmuur. Daarnaast biedt ook Het Buffet speciale kindergerechten aan. En vergeet het heerlijke dessertbuffet niet! De zoetekauwen kunnen kiezen uit verschillende zoetigheden, ijs en fruit. Uw vakantie kan niet meer stuk.

Eindhoven Airport hotel; effectief en gemakkelijk zakendoen

De ligging van het hotel bij Airport Eindhoven is niet alleen gunstig voor gasten die onderweg zijn naar hun vakantiebestemming, maar ook voor onze zakelijke gasten. Door de korte afstand en de goede bereikbaarheid van Eindhoven airport naar het hotel, hoeft een afspraak met een (buitenlandse) zakenpartner geen extra tijd en moeite in beslag te nemen.
Ons hotel biedt namelijk de ultieme werkplek voor flexibel zakendoen; 040 Seats & Offices. Deze 5 kleine vergaderruimtes en flexibele werkplekken bieden de perfecte uitkomst voor zakelijke afspraken met maximaal 6 personen. Voor meetings met meer dan 6 personen biedt het 040 congrescentrum 22 zakelijke ruimtes en zalen aan.

Gratis parkeren bij Hotel Eindhoven Airport

Zowel onze zakelijke gasten als al onze andere gasten hoeven zich geen zorgen te maken over parkeerplekken. U kunt bij ons hotel gratis parkeren. Naast 500 reguliere parkeerplaatsen zijn er oplaadplekken gereserveerd voor elektrische auto’s. Speciaal voor Tesla’s bevinden zich 24 Supercharger oplaadpunten waar de Tesla Model S opgeladen kan worden in slechts een aantal minuten in plaats van uren. Zo kunnen gasten de auto opladen tijdens hun verblijf, meeting of eetafspraak. Hierna bent u binnen de kortste keren weer op de A2/A67!