Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Brasserie Martinus

Brasserie Martinus is het à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Eindhoven. U bent hier elke dag van harte welkom voor lunch of diner. Verse, ambachtelijke en duurzame streekproducten staan hier centraal in het menu.

Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs en corona toegangsbewijs te tonen: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Klik hier voor meer informatie.

OZZO Food & Drinks is de exclusieve, trendy hotelbar van Van der Valk Hotel Eindhoven. Naast verrukkelijke cocktails kunt u hier ook terecht voor heerlijke verse sushigerechten, ambachtelijke huisgemaakte burgers en een malse steak.

Ook de echte wijnkenners kunnen hun hart ophalen bij OZZO Food & Drinks. De wijnkaart bestaat uit meer dan 25 zorgvuldig geselecteerde wijnen. Altijd wel een wijntje dat past bij uw smaak. 

Restaurant Het Buffet is het buffet restaurant van Van der Valk Hotel Eindhoven. Onze koks bereiden hier à la minute de heerlijkste gerechten. U bent elke dag welkom voor een heerlijk ontbijtbuffet en elke zaterdag voor een familie dinerbuffet.

Bij restaurant Het Buffet kunt u onbeperkt eten en drinken voor de scherpste prijs in Eindhoven. Kom langs en ervaar zelf hoe veelzijdig het aanbod is!

Restaurant Het Buffet

Familie Dinerbuffet

In Restaurant Het Buffet serveren wij op zaterdagavond een heerlijk uitgebreid familie dinerbuffet waarbij het u aan niets zal ontbreken.  Van voorgerecht tot dessert, geniet van de steeds wisselende gerechten. U kiest uw eigen gerechten en kunt zo eindeloos combineren.

Feestdagen

Sinterklaas

Op zondag 5 december kunt u met de hele familie genieten van onze uitgebreide Sinterklaasbrunch. Vooral voor de kleintjes belooft het één groot feest te worden. Sinterklaas en zijn pieten zijn aanwezig en ook Timo Toekan kan niet wachten! Natuurlijk komt de Sint niet met lege handen. Wie zoet is krijgt lekkers... en cadeautjes voor kinderen t/m 8 jaar!

Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar! Tijdens Kerstmis 2021 geniet u bij Van der Valk Hotel Eindhoven met uw familie, vrienden of lekker met z'n tweeën van traditie, winterwarmte en culinaire verrassingen! Bekijk onze feestelijke kerstactiviteiten van uitgebreide Kerstontbijten tot aan feestelijke dinerbuffetten.

Feestdagen

Oudjaar

Een gezellige ambiance, de heerlijkste gerechten, de gastvrijheid die u van ons gewend bent; wij doen er alles aan om u een onvergetelijke oud & nieuw te bezorgen. Sluit 2021 feestelijk af met het Oudjaar Dinerbuffet bij Van der Valk Hotel Eindhoven! 

Iets te vieren?

Verjaardagen & borrels

Iets te vieren?

Een feestje op de planning of zomaar een borrel doen met een groep collega’s? Dat is mogelijk in één van onze twee barren. Denk daarbij aan een walking diner in onze trendy hotelbar OZZO Food & Drinks of een gezellige borrel met lekkere hapjes in Café Cinema Parisien.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten