Fijnproevers opgelet! Ons restaurant in Eindhoven biedt culinair genot!

Geeft u de voorkeur aan verse sushi? Liever onbeperkt genieten van Live Cooking of bent u op zoek naar een steengoed à la carte restaurant in Eindhoven? Dankzij de gunstige ligging aan de A2 en A67 is Hotel Eindhoven een ideale locatie voor zowel zakelijke als privé eetafspraken. Bij ons vindt u 3 sfeervolle eetgelegenheden, onder 1 dak. Bij onze restaurants in Eindhoven kun u gratis parkeren. Of u nu op zoek bent naar een intieme setting of een trendy omgeving voor een groepsbijeenkomst, onze restaurants ‘Het Buffet’, ‘Martinus’ en ‘OZZO’ heten u welkom.

Onbeperkt genieten bij restaurant 'Het Buffet' in Eindhoven

Restaurant ‘Het Buffet’ in Eindhoven biedt een uitgebreid ontbijt, een overheerlijke lunch en een smaakvol diner voor een vast bedrag. Zo kunt u onbeperkt genieten van vers bereide producten. Het Buffet is een ‘Live Cooking’ restaurant. Onze chefs bereiden uw gerechten naar keuze, direct voor uw neus! Een kleine greep uit het onbeperkte aanbod:

  • Warme gerechten; vis, vlees en vegetarisch, verfijnd van smaak
  • Diverse soepen en vers gebrakken broden
  • Koude salades, fris en knapperig
  • Kleine aperitiefjes en gevarieerde snacks
  • Overheerlijke desserts

De prijzen voor ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten zijn inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. Bij dinerbuffetten zijn alcoholische dranken (tapbier en huiswijn) en frisdranken ook inbegrepen. Tijdens feestdagen pakken onze chefs extra uit en heeft het menu een feestelijk tintje. We plaatsen de aangepaste menukaart voor feestdagen ook op onze website. We raden u daarom aan om de pagina rond de feestdagen in de gaten te houden!

Openingstijden Het Buffet

U kunt van maandag tot en met zondag terecht bij ons restaurant in Eindhoven. Bekijk hier de openingstijden en prijzen. Wilt u een tafel reserveren? Dat kan online of telefonisch via: +31 40 211 60 33. Al onze restaurants in Eindhoven, waaronder Het Buffet, zijn voorzien van een ruim terras.

Duurzaam genieten van de seizoenen bij Martinus

Voor de culinaire fijnproevers biedt Hotel Eindhoven Restaurant Martinus aan, het à la carte restaurant in Eindhoven. Bij het samenstellen van de menukaart staan de seizoenen, duurzaamheid en ambacht centraal. Elk seizoen biedt weer bijzondere nieuwe culinaire mogelijkheden en onze chefs laten zich hier graag door inspireren. Deze creativiteit en inspiratie komt bijvoorbeeld goed tot uiting tijdens een van de favoriete seizoenen onder de chefs – het wildseizoen. Daarnaast bieden wij de Chef’s Specials aan, waarbij u kunt genieten van de favoriete gerechten van onze chefs.

Bij het bereiden van gerechten maken onze chefs het liefst gebruik van streekproducten. Door nauw samen te werken met lokale leveranciers, weten wij zeker dat onze ingrediënten aan de juiste standaarden en kwaliteit voldoen. Onze chefs bereiden de gerechten namelijk met passie en liefde voor hun vak, dus daar horen de juiste ingrediënten bij. En dat proeft u.

Openingstijden Martinus

Het à la carte restaurant van Hotel Eindhoven Martinus is open van 08:00 uur tot 11:00 uur voor koffie en gebak en van 11:00 uur tot 23:00 uur voor lunch & diner. U kunt online een tafel reserveren of telefonisch via +31 40 211 60 33.

Sfeervol uit eten in Eindhoven?

Bent u op zoek naar een sfeervolle, borrel- en dinerlocatie? Van onze drie restaurants in Eindhoven is OZZO Food & Drinks de meest comfortabele locatie met trendy uitstraling.
We wilden een fijne plek creëren waar iedereen zich bij binnenkomst al gelijk thuis voelt. Daarom hebben we onze bar ingericht met hoge plafonds en een hip interieur, gecombineerd met comfortabele zithoeken. Zo is het een geschikte ruimte om te borrelen én om te dineren. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om het aanbod. We hebben ons gericht op de Aziatische keuken en bieden onder andere heerlijke, verse sushi aan. Bent u geen liefhebber van vis? Dan bieden wij ook verschillende vleesgerechten aan, zoals onze huisgemaakte hamburgers. Deze recepten zijn ook geïnspireerd door de Aziatische keuken. Wilt u wel genieten van de sushi maar heeft u geen tijd om uitgebreid te dineren? Geen probleem, u kunt ook kiezen voor sushi afhalen!

Ons sushi restaurant in Eindhoven heeft, naast de menukaart, ook met veel aandacht de drankenkaart samengesteld. Voor de wijnliefhebbers hebben onze sommeliers heerlijke wijnen geselecteerd. Daarnaast draaien onze cocktailmakers hun hand niet om voor een lekkere Gin & Tonic of laat u zich verrassen door een van onze andere likeuren?

Openingstijden sushi restaurant OZZO

De trendy sushibar OZZO bevindt zich in Hotel Eindhoven. Bekijk hier de openingstijden. Wilt u een tafel reserveren? Dat kan zowel online als telefonisch via: +31 40 211 60 33.

Drie restaurants in Eindhoven, gratis parkeren

Wist u trouwens dat u net zo uitgebreid kunt genieten als u wilt, want Hotel Eindhoven biedt gratis parkeren voor al haar gasten aan. Ons hotel biedt volop mogelijkheden als het gaat om uit eten in Eindhoven. Dus welke van de drie restaurants kiest u?