Duurzaam beleid

Een beter milieu én de hoogste service voor onze gasten, daar draait ons beleid om. En niet zonder succes want dankzij ons duurzame beleid hebben wij diverse certificaten mogen ontvangen.

 • Green Key Gold
  Als duurzame onderneming is Van der Valk Hotel Eindhoven gecertificeerd met het Green Key Gold certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de natuur en het milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.
 • Duurzaam Ondernemer
  Daarnaast hebben wij al 4 keer op rij de prijs ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ mogen ontvangen. Dit is de hoogst haalbare onderscheiding voor duurzaam ondernemen binnen de gemeente Eindhoven.
 • Hoogste trede op de PSO prestatieladder voor Sociaal ondernemen. 
  Ook heeft Hotel Eindhoven een status van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. Met deze erkenning tonen wij aan op een duurzame en kwalitatief goede wijze werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • SafeHotel
  Van der Valk Hotel Eindhoven heeft in 2009 als eerste hotel in Nederland het certificaat SafeHotel mogen ontvangen. Dit betekent dat het hotel voldoet aan de meest recente eisen van de Europese Unie als het gaat om brandveiligheid.
 • MVO beleid
  Bovendien besteden wij al sinds geruime tijd veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zowel bij de interne bedrijfsvoering als bij de keuze van leveranciers, houden wij nauwlettend rekening met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Lees alles over ons groene beleid in onze MVO verklaring.