Ontbijten, lunchen of dineren bij restaurant Eindhoven Airport

Bent u op zoek naar een restaurant bij Eindhoven Airport? Op slechts 12 minuten rijden van het vliegveld en direct gelegen aan de A2 en A67 bevinden zich 3 restaurants die mogelijkheden aanbieden voor elke eetgelegenheid. U bent vanaf 06:30 uur welkom voor het ontbijt en kunt tot 01:00 uur genieten van een diner. Vanzelfsprekend bent u ook welkom voor een heerlijke lunch of een goede kop koffie. Onze restaurants zijn gevestigd in Hotel Eindhoven en geschikt voor grote en kleine groepen, uw zakelijke afspraak en voor een diner voor twee. Genieten kan op uw gemak en parkeren is altijd gratis.

Een perfecte mix van ambacht, streekproducten en passie

Houdt u van de duurzame keuken waarin gewerkt wordt met lokale producten? U proeft de ambacht en de liefde voor het vak in de gerechten van à la carte Restaurant Martinus in Eindhoven. Streekproducten staan centraal bij de bereiding en dankzij de hechte samenwerking met onze lokale leveranciers, weten wij zeker dat de kwaliteit in orde is. De gerechten zijn eigentijds, met een hint naar de traditionele Van der Valk recepten.

De menukaart is niet het enige waar veel aandacht aan is besteed, ook de inrichting van het restaurant is een smaakvolle mix van modern en klassiek. Restaurant Martinus is ook zeer geschikt voor zakelijke afspraken. Is het weer geschikt om buiten te zitten? Neem dan eens een kijkje op het grote terras van Hotel Eindhoven.

In de ochtend kunt u terecht voor een kopje koffie en heerlijk vers stuk taart. Vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur bieden wij de lunch- en dinerkaart aan.

Grenzeloos genieten in Eindhoven van wereldse gerechten

Bent u al bekend met Het Buffet? Het Buffet is het restaurant nabij Eindhoven Airport waar u terecht kunt voor ‘Live Cooking’. Bij Live Cooking worden verse gerechten naar keuze direct door onze chefs klaargemaakt waar u bij staat. Zo hoeft u niet lang te wachten en u kunt zelfs onbeperkt genieten van het diverse aanbod. Ons restaurant biedt wereldse gerechten uit verschillende keukens, van Aziatisch tot Italiaans of gewoon Nederlands. Houdt u van zoetigheden en kunt u niet genoeg krijgen van ijs, taartjes, chocolade, donuts en koekjes? Vergeet dan vooral het dessert buffet niet!

U kunt 7 dagen per week bij Het Buffet terecht voor ontbijt, lunch en diner. Op zondag kunt u ook genieten van een heerlijke Lazy Sunday Brunch.

Trendy restaurant bij Eindhoven Airport

Genieten en beleven staan voorop bij OZZO Food & Drinks. Houdt u van een moderne keuken die gebaseerd is op de smaken in Azië? Dan is deze trendy sushi bar zeker geschikt voor u! OZZO Food & Drinks serveert onder andere verschillende soorten verse sushi, van nigiri tot aan sashimi en maki rollen. Bent u minder bekend met deze termen of wilt u zich laten verrassend? Laat u adviseren door onze medewerkers of kies een van de chef’s favorites.

Voor de liefhebbers van vlees biedt ons restaurant bij Eindhoven Airport ook huisgemaakt Burgers aan. Onze chefs hebben zich ook hier laten inspireren door de Aziatische keuken en combineren kruiden en smaken die een echte sensatie creëren. We hebben goed nieuws voor de liefhebbers met minder tijd; u kunt de gerechten van OZZO ook afhalen!

Overnachten bij Hotel Eindhoven?

Wilt u na het diner blijven overnachten in het Airport Hotel te Eindhoven? Wij bieden 9 verschillende kamers, suites en penthouses en meerdere arrangementen.