Dé ideale congreslocatie van Zuid Nederland

Van harte welkom bij 040 Congress & Events, het Congrescentrum van Van der Valk Hotel Eindhoven!

040 Congress & Events is een 5 vergaderhamer-accommodatie en behoort hiermee tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congrescentrum beschikt over 26 multifunctionele vergaderzalen, waaronder een zaal van ruim 900 m2. De moderne vergaderzalen zijn alle voorzien van gratis WiFi, natuurlijk daglicht en moderne audiovisuele technologie. Ook beschikt het congrescentrum over een mindervalide ingang, parkeerplaats en lift. Alle vergaderzalen zijn rolstoeltoegankelijk. 

Bij 040 Congress & Events kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 2500 personen. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, training, vergadering, feest, bruiloft of diner, bij ons bent u aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Bovendien heeft 040 Congress & Events de meest perfect ligging die u zich maar kan bedenken; direct gelegen aan de uitvalswegen (A2, A67, N2) en op 15 minuten rijden van Eindhoven Airport. Ook bent u binnen 10 minuten in het Centrum van Eindhoven of bij Eindhoven Centraal Station (NS), waar u een directe treinverbinding heeft met Schiphol Airport. Daarnaast parkeert u als gast van 040 Congress & Events altijd gratis.

Door de goede bereikbaarheid, inspirerende omgeving en onbegrensde mogelijkheden is 040 Congress & Events dé ideale locatie voor uw volgende event!