Geniet van de meest voordelige aanbieding bij Hotel Eindhoven

Voordelig in Eindhoven verblijven? Bekijk de meest actuele aanbieding van Hotel Eindhoven en kies uw eigen favoriet! Onze aanbiedingen variëren met enige regelmaat. Geniet van korting, pak die last minute! Een arrangement of deal bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Overnachtingen in een van onze 9 soorten kamers
  • Uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet
  • Culinair dineren bij Restaurant Het Buffet of Restaurant Martinus
  • Gratis gebruik van Toucan Sportsclub, inclusief verwarmd zwembad
  • Gratis parkeren en gratis wifi

Culinaire aanbieding

Wilt u binnenkort een weekendje weg naar Eindhoven plannen? Eindhoven heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, natuur en gastronomie! Zo beschikt Eindhoven over bijvoorbeeld meer dan 150 monumentale panden, kunt u het Philips - en Van Abbemuseum bezoeken en naar hartenlust winkelen of culinair genieten van alle moderne restaurants en bars in het bruisende stadsdeel Strijp S.

Last Minute aanbieding Hotel Eindhoven

Wilt u voor vandaag nog een overnachting boeken bij Hotel Eindhoven? Bekijk dan onze scherpe last minute aanbiedingen

Romantische aanbiedingen

Bent u op zoek naar ons romantisch aanbod bij Hotel Eindhoven? Deze aanbieding is dé perfecte manier om uw partner in de watten te leggen. Trakteer hem of haar op een romantisch arrangement en geniet van een romantische overnachting in onze suite mét bubbelbad, ontvangst met champagne en ons uitgebreide culinaire aanbod. De meest romantische hotel aanbieding te Eindhoven om uw partner te verrassen! 

Fietsen in Eindhoven? Geniet van een sportieve aanbieding

Voor de sportievelingen en natuurliefhebbers hebben we een voordelige hotel aanbieding in Eindhoven. Met het fiets arrangement verblijft u 2 nachten in een luxe kamer bij Hotel Eindhoven en kunt u overdag de omgeving verkennen. Hotel Eindhoven bevindt zich namelijk midden in de Genneper Parken, waar u de mooiste fietstochten in Eindhoven kunt maken. Hierna kunt u uitgebreid van ons culinaire aanbod genieten en natuurlijk maakt u gratis gebruik van Toucan Sportsclub.