Toucan – het fijnste zwembad in Eindhoven!

Wilt u uw conditie te verbeteren of gewoon een baantje trekken om te ontspannen? Misschien zwemles voor uw kind of samen even spetteren? Een frisse duik kan namelijk niet alleen verkwikkend werken, het is ook nog eens goed voor uw lichaam én geest! Toucan Sportsclub biedt u een ruim en aangenaam verwarmd zwembad in Eindhoven, inclusief een professioneel en persoonsgericht sportteam.

Zwemmen in Eindhoven voor peuters en kinders

Met zoveel water in Nederland is het essentieel voor kinderen om te kunnen zwemmen. Daarnaast is zwemmen ook gewoon leuk! Bent u op zoek naar een gekwalificeerde zwemschool in Eindhoven? Toucan Sportsclub biedt 2 mogelijkheden aan om te leren zwemmen;

  • Spetterochtenden; voor ouders en kinderen tot 4 jaar
  • Zwemlessen voor het behalen van het A-, B-, of C-diploma

Spetterochtenden zijn dé manier voor ouders om kinderen tot 4 jaar kennis te laten maken met water. Om dit zo aangenaam mogelijk te maken is het water verwarmd en zorgen wij voor speelgoed zodat uw kind op spelende wijze gewend raakt aan het water. Zodra uw kind de leeftijd heeft bereikt om zijn of haar zwemdiploma te behalen, kunnen zij doorstromen naar de zwemlessen die hiervoor zijn bedoeld. En is uw kind binnenkort jarig? Bekijk dan eens de mogelijkheden tot het geven van een zwemfeestje in ons zwembad in Eindhoven.

Zwemles; kindvriendelijk en gediplomeerd

Onze kindvriendelijke zwemleraren zijn speciaal opgeleid voor zweminstructeur en leren kinderen op een speelse en leuke manier te zwemmen. Is uw kind zenuwachtig voor de zwemles? Dat is helemaal niet erg, onze instructeurs houden ook rekening met kinderen die zwemmen nog een beetje eng vinden. Stap voor stap zullen zij uw kind op zijn of haar eigen tempo kennis laten maken met water.
Alle zwemlessen worden op maandag en zaterdag in het zwembad in Eindhoven gegeven. De spetterochtenden vinden op donderdag en zondag plaats.

Heeft u een blessure maar wilt u wel sporten?

Zwemmen is een van de sporten die geschikt is voor blessuregevoelige mensen. Door de gewichtloosheid in het water, overbelast u uw lichaam minder snel en hierdoor is de kans op blessures dus kleiner. Heeft u last van een zwakke rug? Juist dan is zwemmen een geschikte sport! Doordat u gewichtloos bent in het water draagt de rug geen zwaar gewicht maar traint u uw rug wel, waardoor de rugspieren sterker worden. Ervaar tevens positieve eigenschappen van onze aquajogging lessen in ons warmwater zwembad in Eindhoven. 

Personal Training in Eindhoven zwembad

Heeft u een duwtje in de goede richting nodig of heeft u behoefte aan begeleiding tijdens het sporten? Toucan Sportsclub werkt samen met het team van Danaï Sport. 

Zwembad Eindhoven, gratis voor hotelgasten

Gasten van Hotel Eindhoven maken gratis gebruik van het zwembad en de overige faciliteiten van Hotel Eindhoven.