Zalen

Trouwen, ceremonie én bruiloft in Van der Valk hotel Eindhoven

Hartelijk gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Bij ons kunt u trouwen in stijl en laat u uw gasten genieten van onze royale hotelvoorzieningen. De ceremonie kunt u bij ons met de trouwambtenaar op locatie laten voltrekken.

Bruidsfeesten

Ons banqueting team heeft jarenlange ervaring met bruidsfeesten van diverse culturen. We begeleiden graag de culinaire invulling. Van een walking dinner tot diverse buffetten of uitgeserveerde diners. Alles kan voor u op maat worden samengesteld.  

U krijgt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hij of zij begeleidt u vanaf de eerste ontmoeting tot het einde van de dag.

Unieke trouwlocatie in Eindhoven

Omdat wij beschikken over diverse restaurants en zalen kunt u bij ons terecht voor een intieme receptie vanaf tien gasten, tot een spetterend feest met 800 gasten. Onze zalen zijn volledig in te richten naar uw stijlwensen. Wij helpen u graag bij het uitwerken van al uw wensen en ideeën.

Bruiloft in OZZO

Bij OZZO Sushi & Lounge kunt u terecht voor een originele, moderne bruiloft met 50 tot 150 gasten. Wij serveren dan diverse heerlijke sushigerechten en veel verschillende snacks. Het restaurant beschikt over een dansvloer en een podium.

Grote 040-zaal

Onze 040-zaal is ruim 900m2. Deze zaal kan worden opgesplitst in twee aparte delen en heeft een vrije overspanning met een plafondhoogte van ruim zes meter. U kunt er terecht voor een bruiloft met maximaal 800 gasten.

Romantische huwelijksnacht in Van der Valk hotel Eindhoven

Als afsluiting van deze indrukwekkende dag kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite of één van onze luxe penthousesuites. 's Ochtends kunt u samen met uw gasten nagenieten tijdens het ontbijt.

Huur een zaal in ons hotel. Email ons om een reservering te maken voor uw bruiloft of bel 040 211 6033. Ons banqueting team staat u graag te woord om onze mogelijkheden voor uw trouwfeest te bespreken.