040 Seats & Offices

NIEUW | 040 Seats & Offices

Maak kennis met het nieuwe concept binnen Van der Valk Hotel Eindhoven genaamd: 040 Seats & Offices. Naast onze 22 multifunctionele zalen in het congrescentrum, voegen we nog eens 5 kleine vergaderruimtes en flexibele werkplekken aan onze zakelijke capaciteit toe. 

"Een inspirerende flexibele werkplek voor Business Nomads"

Omdat er binnen het hotel veel vraag is naar flexibel werken en om onze gasten zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een rustige werkomgeving, zijn er flexibele werkplekken gecreëerd. De flexibele werkplekken zijn bedoeld voor gasten die (zelfstandig) in een rustige omgeving willen werken of een (zakelijke) afspraak/overleg hebben. 

De 5 gesloten vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor kleine groepsvergaderingen tot en met 6 personen (zoals bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken, vergaderingen, ontmoetingen etc.). De zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en daarnaast heeft iedere zaal een thema door middel van creatief artwork.

Om de gasten van eten & drinken te voorzien, is er ook een minimarkt geopend direct naast de flexibele werkruimtes. Gasten kunnen hier zelf koffie, thee, verse sapjes, broodjes, yoghurt en fruit kopen. 

"Spread Your Wings"

Van der Valk Hotel Eindhoven daagt Business Nomads uit om te werken vanuit een andere locatie dan thuis of de koffiebar om de hoek. De zogenaamde 'flexplekken' zorgen voor een “open mind”, de mogelijkheid om klanten te ontvangen en zijn daarnaast gemakkelijk te bereiken door de locatie aan de snelweg. U kunt gratis parkeren en gebruik maken van de WiFi faciliteiten. 

Voel je vrij om te werken bij 040 Seats & Offices op ieder gewenst moment van de dag. 

De gesloten werkruimtes kunt u eenvoudig huren per uur of per dag(deel).