De meest veelzijdige feestlocatie in Eindhoven

Bent u op zoek naar een verrassende feestlocatie in Eindhoven? Misschien voor een intiem feest of heeft u juist iets groots te vieren? Bij Hotel Eindhoven geniet u al van de volgende voordelen:

  • 22 sfeervolle zalen, diverse zaalopstellingen mogelijk
  • Capaciteit van 2 tot 2500 personen
  • Slechts 10 minuten rijden van het centrum en gelegen aan de A2
  • Gratis parkeren
  • Diverse culinaire mogelijkheden
  • Uitgebreide drankassortimenten
  • Persoonlijk aanspreekpunt binnen ons team

Prachtige trouwlocatie in Eindhoven

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie in Eindhoven? Allereerst gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! In hotel Eindhoven kan alles naar uw wensen worden ingericht, zodat u de bruiloft van uw dromen beleeft. Wij regelen alles op deze bijzondere dag zodat u en uw gasten kunnen genieten van elke minuut. Ons banqueting team heeft al jarenlang ervaring met de organisatie van bruiloften, ceremonies en recepties. Zij denken graag met u mee!

Trouwen in Eindhoven? Ceremonie en bruiloft op één locatie

Wilt u de ceremonie en de bruiloft op dezelfde locatie vieren? Geen probleem, u kunt de ceremonie bij ons op locatie met de ambtenaar laten voltrekken. En u bepaalt zelf hoe intiem u dit wilt vieren met uw geliefden. Heeft u een voorkeur voor een intieme bruiloft of wilt u trouwen in een groter gezelschap? Onze sfeervolle zalen zijn multifunctioneel en kunnen dus gecombineerd of juist afgescheiden worden. Voor bruiloften bieden we zalen met een maximale capaciteit van 800 personen aan.

Persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd

Omdat uw bruiloft zo persoonlijk is en afgestemd zal zijn op uw wensen, krijgt u vanaf het eerste moment één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hij of zij zal u begeleiden tot en met het einde van de huwelijksdag. Blijft u overnachten? Onze bruidssuite of penthouse suite staat voor u klaar. Natuurlijk kunnen u en uw gasten genieten van een heerlijk ontbijt in de ochtend.  

Trendy feestzaal Eindhoven

Wilt u een swingende avond? OZZO Food & Drinks biedt de leukste en meest trendy feestzaal in Eindhoven waar u met maximaal 150 gasten uw avond extra feestelijk kunt vieren. Gasten kunnen de benen losgooien op de dansvloer of genieten van de verschillende lekkere sushigerechten die tussendoor geserveerd kunnen worden. Het podium is geschikt voor een muziekband en/of speeches. Van alle feest- en trouwlocaties in Eindhoven biedt OZZO u het beste van het beste! Stuur ons een e-mail of bel met 040 211 6033 voor meer informatie.