Hét sushi restaurant in Eindhoven

Geniet u ook zo van tongstrelende, huisgemaakte, verse sushi? Geserveerd in een bijzonder sfeervolle en trendy setting? OZZO is hét sushi restaurant in Eindhoven! Wij maken heerlijke sushigerechten, puur en oprecht van smaak. Of u nu romantisch wilt dineren met z'n tweeeën, een zakelijke afspraak heeft, of gewoon wilt bijkletsen met vrienden en vriendinnen: OZZO Food & Drinks heet u welkom. Ons restaurant in Eindhoven biedt gratis parkeerruimte en u kunt kosteloos gebruik maken van wifi. Bij aangenaam weer is het goed vertoeven op ons ruime terras.

Sushi and more

Bent u, of iemand in uw gezelschap, niet zo dol op vis en wilt u graag iets anders eten dan sushi? Geen probleem. Onze cheft denkt graag met u mee. Naast verse sushi staat ons restaurant ook bekend om de homemade Burgers. Vanzelfsprekend met een knipoog naar Azië. Probeer vooral onze Surf & Turf burger... om te watertanden zo lekker! 

Een hapje, een drankje of sushi afhalen in Eindhoven

Onze sushikeuken is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plek in ons restaurant? Dan reserveren wij graag uw tafel vooraf.

Wanneer u liever thuis geniet van onze sushi, kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben diverse gerechten die uitstekend geschikt zijn om mee te nemen. U kunt telefonisch bestellen (+31 40 211 60 33) of even langskomen in ons restaurant in Eindhoven om de sushi af te halen. U kunt ons vinden aan de Aalsterweg 322.

Onze sfeervolle bar is 7 dagen per week geopend van 12:00 uur tot 01:00 uur. Een rustgevende plek om te genieten van een drankje of om even de dag door te nemen. Wij schenken tevens een goede koffie, vol van smaak. De gerechten van de kleine kaart, waaronder onze Burgers, serveren wij iedere dag van 12:30 - 00:00 uur.

Party time in ons sushi restaurant

Organiseert u binnenkort een feestje? Ons Japans restaurant beschikt over alle faciliteiten om er een onvergetelijke en swingende avond van te maken: perfect geluid, een dansvloer die uitnodigt tot bewegen en een podium dat iedereen laat stralen. Geniet van een gezellige borrel, voorzien van talloze lekkernijen. Van kleine- tot grote gezelschappen, van bruiloften tot recepties; wij hebben er zin in! Ons sushi restaurant Eindhoven is gelegen aan de A2 en goed te bereiken voor alle genodigden! U kunt na afloop van het feest ook kiezen voor een overnachting in ons hotel. Wij bieden diverse kamers en arrangementen.