Restaurant Eindhoven

Gezellig ontbijten in Eindhoven

Bent u op zoek naar een leuke, gezellige plek om te ontbijten in Eindhoven? Hotel Eindhoven heeft een fijne, sfeervolle plek gecreëerd voor het ontbijt, zodat gasten hun dag goed kunnen beginnen. Hotel Eindhoven biedt ontbijt aan voor haar gasten, maar ook voor bezoekers. Iedereen is welkom voor een uitgebreid ontbijt in Eindhoven van maandag tot en met zondag van 06:30 uur tot 11:00 uur.

Een goed begin is het halve werk

Bent u een liefhebber van een licht ontbijt of heeft u een voorkeur voor een stevig ontbijt? Wat uw voorkeur ook is; Ontbijten is een belangrijk onderdeel van de dag! Een goed ontbijt betekent niet alleen een goede start van uw dag maar het geeft u ook energie voor de rest van de dag. Waarom combineert u het niet met een vriend of vriendin als eetafspraak in Eindhoven? Zo beleeft u met z’n tweeën een goede start.

Mix & Match - bepaal je eigen ontbijt in Eindhoven

In ons restaurant ‘Het Buffet’ in Eindhoven kunt u uw eigen ontbijt samenstellen. We bieden een uitgebreid ontbijtbuffet aan. Dat betekent geen lastige keuzes op de vroege morgen en bovendien hoeft u niet lang te wachten. De chef-koks maken de gerechten naar wens namelijk klaar waar u bij staat. Zo kunt u zelf bepalen wat u wilt ontbijten en kunt u ook kiezen om ingrediënten te combineren. Ideaal voor de liefhebbers van een stevig ontbijt.

U heeft een ruime keuze tussen:

  • Verschillende soorten brood uit onze "Bakkerij"
  • Diverse warme soorten beleg
  • Diverse koude luxe belegsoorten
  • Verschillende zoet en hartige belegsoorten

Voor de liefhebbers van een lichter ontbijt bieden we:

  • Diverse zuivelproducten
  • Muesli, noten en gedroogd fruit
  • Verschillende soorten vers fruit

Tot slot kunt u kiezen tussen verse koffie, thee, zuivelproducten en verse jus d’orange – of gewoon allemaal! Bent u in de buurt? Kom het meest uitgebreide ontbijt in Eindhoven zelf proberen.

Voor de latere vogels

Bent u niet zo’n vroege vogel en wilt u liever op een later tijdstip ontbijten in Eindhoven? Kies dan voor een Live Cooking Brunch of een High Tea.

Live Cooking Brunch in Eindhoven

Ideaal voor de uitslapers; een laat ontbijt in Eindhoven op zondag. Hotel Eindhoven organiseert elke zondag een uitgebreide brunch van 12:30 tot 15:00. Net zoals bij ons ontbijt worden de gerechten bereid waar u bij staat en heeft u keuze uit diverse warme en koude gerechten, luxe broodsoorten en onbeperkt koffie, thee, melk en verse sappen. De brunch wordt feestelijk afgesloten met een royaal dessertbuffet.

High Tea

Op zoek naar een leuke activiteiten in Eindhoven met vriendinnen? Wat dacht u van een middag waarbij u rustig kunt bijpraten onder het genot van diverse soorten verse thee, zoete taartjes en hartige hapjes? Ons hotel verzorgt met liefde een heerlijke en gezellige high tea in Eindhoven. Gedurende de middag kunt u kiezen uit diverse theesoorten van Ronnefeldt. Deze luxe theesoorten komen uit de beste theegebieden over de hele wereld. Bent u een liefhebber van koffie? Dan bieden wij u diverse soorten luxe koffies waar u uit kunt kiezen.

  • De hapjes worden geserveerd in diverse gangen, zodat u op uw gemak kunt genieten van al het lekkers. 
  • We houden graag rekening met uw wensen en allergieën. Als u dit doorgeeft bij de reservering, zorgen wij dat iedereen optimaal kan genieten!

De high tea in ons restaurant in Eindhoven duurt 2,5 uur en is geschikt vanaf 2 personen.

Tip: Kijk ook eens naar ons wisselende aanbod van arrangementen. Hierbij geniet u van een exclusieve overnachting, inclusief ontbijt in Eindhoven, voor een aantrekkelijke prijs!