Trendy dineren in Eindhoven bij Japans restaurant OZZO

Bent u gek op het eten van sushi en op zoek naar een Japans restaurant in Eindhoven? Laat u verrassen door ons in Eindhoven gevestigde Japanse restaurant OZZO Food & Drinks. Bij het samenstellen van onze menukaart hebben we ons laten inspireren door traditionele Japanse gerechten om hier vervolgens onze eigen draai aan te geven.

Van China en Japan tot Eindhoven

Wij zijn zeker niet de eerste die hier onze eigen draai aan geven, want wist u dat sushi oorspronkelijk niet uit Japan komt? Sushi komt oorspronkelijk uit China, waar het meer dan duizend jaar geleden als een conserveermethode voor vis diende. Deze methode bereikte ook Japan en rond de 17e eeuw gaven Japanners hun eigen draai aan deze methode. Ongeveer 200 jaar later, in de 19e eeuw, begon sushi zich de vormen aan te nemen zoals wij het tegenwoordig kennen. 

Jaren laten, pas in de tweede helft van de 20ste eeuw, is sushi bekend geworden in Nederland. Sindsdien is de Japanse keuken razend populair geworden. Niet zo gek dat de Japanse keuken al snel de harten van veel fijnproevers heeft gewonnen. De gerechten zijn namelijk gezond, heerlijk en eindeloos te combineren. Japanse gerechten zien er nog beter uit en smaken nóg beter in een trendy omgeving! Onze hippe OZZO Food & Drinks biedt een sfeervolle ambiance en zorgt ervoor dat Japans eten in Eindhoven helemaal tot zijn recht komt.

Bijzonder lekker Japans restaurant in Eindhoven

De chefs van OZZO Food & Drinks hebben zich flink verdiept in deze bijzondere keuken. Wij combineren onze kennis en passie voor het vak en experimenteren graag met verrassende smaakcombinaties. Dit maakt  het sushi aanbod van ons Japans restaurant in Eindhoven aan de ene kant onderscheidend en aan de andere kant weten wij zeker dat wat wij aanbieden ook écht goed is. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit;

  • Chef's Choice: de favorieten van onze chefs
  • Miami Style Sushi: bekende sushi met onze eigen touch
  • Onze huisgemaakte hamburgers: Oosterse smaken in een Westers jasje

U kunt niet alleen genieten van heerlijk Japans eten in Eindhoven. Naast een uitgebreide menukaart bieden wij een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Thuis genieten van Japans eten?

Sushi maken vereist de nodige expertise, kennis maar zeker ook tijd. Heeft u eters maar heeft u geen tijd of zin om te koken? Of wilt u uzelf verwennen met onze heerlijke sushi gerechten? Goed nieuws, u kunt de lekkerste sushi gerechten in Eindhoven ook gewoon afhalen.

Waarom ons restaurant in Eindhoven?

  • Onze gerechten worden bereid met verse producten
  • De sfeer in FOZZO Food & Drinks is ongekend
  • Ons restaurant ligt aan de A2 en is gemakkelijk te bereiken
  • Komt u uw sushi afhalen? U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven of in ons restaurant
  • U parkeert gratis