Unieke locatie voor uw congres of evenement

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw congres of evenement? Dankzij de grote diversiteit aan mogelijkheden is 040 Congress & Events zeer geschikt voor diverse evenementen zoals congressen, exposities, gala’s, beurzen, diners en feesten.

040 Congress & Events is een 5 vergaderhamer-accommodatie en behoort hiermee tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congrescentrum beschikt over 26 multifunctionele vergaderzalen, welke alle zijn voorzien van gratis WiFi, natuurlijk daglicht en moderne audiovisuele technologie. Bovendien is de gehele eerste etage van het congrescentrum multifunctioneel om zo congressen op maat te kunnen verzorgen. De highlight van het congrescentrum is de 040 zaal. Deze zaal is ruim 900 m2, kan opgesplitst worden in twee delen, heeft een plafondhoogte van ruim 6 meter en beschikt over een autolift waardoor de zaal zelfs geschikt is voor auto lanceringen. Ook beschikt 040 Congress & Events over een eigen café, Café Cinema Parisien. Hier kunt u samen met uw gasten in een gezellige omgeving uw geslaagde congres of event afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Bij 040 Congress & Events kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 2500 personen.

Tijdens een congres bij 040 Congress & Events profiteert u van:

Arrangementen op maat
Wilt u uw congres graag combineren met een uitgebreide ontvangst, lunch, diner of wilt u alle drie combineren? Om u een idee te geven van wat wij voor u kunnen betekenen hebben wij met zorg diverse vergaderarrangementen samengesteld. Deze kunt u hier bekijken. Wilt een arrangement helemaal aanpassen naar uw eigen wensen of wilt u blijven overnachten? Ons reservations team bespreekt graag de mogelijkheden met u via +31 40 211 60 33 of per mail: reservations@eindhoven.valk.com.

Ligging
040 Congress & Events heeft de meest perfect ligging die u zich maar kan bedenken; direct gelegen aan de uitvalswegen (A2, A67, N2) en op 15 minuten rijden van Eindhoven Airport. Ook bent u binnen 10 minuten in het Centrum van Eindhoven of bij Eindhoven Centraal Station (NS), waar u een directe treinverbinding heeft met Schiphol Airport.

040 Congress & Event is door de goede bereikbaarheid, inspirerende omgeving en onbegrensde mogelijkheden dé ideale locatie voor uw volgende congres!