Meetings & Events

Wederom 5 vergaderhamers

Na een uitgebreide inspectie ontving Van der Valk Hotel Eindhoven - 040 Congress & Events opnieuw de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers. Dit betekent dat het congrescentrum voldoet aan de strengste eisen en standaarden voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland.

Vergaderhamers worden op basis van onafhankelijk onderzoek toegekend door de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche. Om in aanmerking te komen voor deze classificatie moet een accommodatie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van dienstverlening, eten & drinken, inrichting, ICT, techniek, capaciteit, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, bewegwijzering, klimaatregeling en milieu. 040 Congress & Events mag zich dan ook met trots tot de top van Nederland rekenen.

Dat kwaliteit, innovatie en duurzaamheid bij 040 Congress & Events goed samengaan, blijkt uit de prijs ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ die het congrescentrum al 4 keer op rij heeft mogen ontvangen. Daarnaast heeft 040 Congress & Events ook dit jaar wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Dit certificaat toont aan dat wij samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers bijdragen aan een beter milieu.