Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag over het brunch- of dinerbuffet? Wellicht staat uw vraag hier wel tussen. Is er iets toch nog niet helemaal duidelijk? Neem contact met ons op:
T +31 (0)40 211 60 33
frontoffice@eindhoven.valk.com

Hoe lang hebben we de tijd?

Tijdens zowel de brunch als het diner heeft u 2,5 uur de tijd vanaf de startijd van uw reservering om van ons buffet te genieten. 

Zijn dranken inbegrepen in de buffetprijzen?

Het brunchbuffet is inclusief koffie, thee, melk, vruchtensappen en frisdranken. 

Het dinerbuffet is inclusief frisdranken, tapbier, huiswijn, koffie & thee. 

Kan ik een specifieke tafel reserveren?

Vanwege de verwachte drukte is het helaas niet mogelijk om een specifieke tafel te reserveren. U neemt plaats in het restaurant op de begane grond of in de 040 zaal op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig en alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.

Zijn er activiteiten voor de kinderen?

Zeker! Ook voor uw kinderen is Kerst bij Van der Valk Hotel Eindhoven één groot feest. Er wordt een mini bioscoop ingericht en er is een knutselhoek aanwezig voor onze kleinste gasten. 

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Wanneer u een reservering heeft geplaatst voor de Kerstbrunch of het Kerstdiner, kunt u deze zelf kosteloos online wijzigen tot maximaal twee weken voor aanvang van uw reservering via de link in uw bevestigingsmail.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Wat jammer dat u uw reservering wilt annuleren. De annulering kunt u zelf online doorgeven via de link in uw bevestigingsmail tot maximaal twee weken voor aanvang van uw reservering. Het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort. 

Waar kan ik parkeren?

Op het terrein zijn 500 parkeerplaatsen aanwezig, parkeren is hier gratis. In het uitzondelijke geval dat het parkeerterrein raakt, kunt u uw auto op het tegenover gelegen terrein parkeren. De kosten hiervoor bedragen €4,00. Meer informatie vindt u op de website van P+R Genneper Parken

Geldt er een gereduceerd tarief bij een maagverkleining?

Wij hanteren dezelfde tarieven voor al onze volwassen gasten. Er is dus geen gereduceerd tarief mogelijk wanneer u een maagverkleining heeft.

We zijn met een groep tussen 10 - 30 personen, kunnen we aan één tafel zitten?

Wanneer u met een grote groep bent, is het voor ons lastig om u aan één tafel te plaatsen. Het is waarschijnlijk dat u verdeeld wordt over meerdere tafels. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat deze tafels bij elkaar zijn gelegen.