Tesla Supercharger bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Van der Valk Hotel Eindhoven hecht veel waarde aan het milieu. In samenwerking met Tesla bieden wij u meerdere elektrische oplaadpunten. De oplaadpunten bevinden zich op het parkeerterrein van ons hotel, direct gelegen aan de uitvalswegen (A2/A67/N2). Met laadpunten door heel Nederland maakt Van der Valk elektrisch rijden steeds meer mogelijk. Dit past ook in de visie van Van der Valk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Tesla Supercharger
Hotel Eindhoven is een Tesla Supercharger locatie met maar liefst 24 oplaadpunten. Met deze superladers kunt u uw Tesla Model S opladen in een aantal minuten in plaats van uren. De Tesla Supercharger is aanzienlijk krachtiger dan alle andere laadtechnologieën die op dit moment beschikbaar zijn en levert tot 120 kW DC (gelijkstroom) aan de batterij van de Model S. De oplader is net zo eenvoudig in gebruik als de thuislader.

Combineer het praktische met het aangename
Bij Hotel Eindhoven kunt u, terwijl uw auto aan het opladen is, genieten van een lunch of diner in een van onze restaurants of gebruik maken van onze flexibele werkplekken bij 040 Seats & Offices.