Body & Mind

Personal Training

In samenwerking met Danaï Sport bieden wij onze leden de mogelijkheid te sporten met een professionele personal trainer.

Danaï Sport ziet personal training als een kans voor iedereen om functioneel en op een uitdagende manier aan een gezond lichaam te werken. Daarnaast biedt het ook mensen met een specifieke wensen een programma dat daar bij aansluit. Wilt u bijvoorbeeld afvallen, fitter worden, gezonde levensstijl ontwikkelen en/of omgaan met fysieke beperkingen? Danaï Sport kan dan zeker iets betekenen voor u! 

Voor een gratis intake bent u altijd welkom. Hierin gaan wij kijken hoe je er nu voor staat, er worden een aantal testen gedaan en er worden gegevens opgemeten. Aan de hand van de resultaten en de gewenste doelstelling wordt er een plan opgesteld. Hierdoor kunnen wij samen het beste resultaat bereiken.

Voor meer informatie, het aanbod en/of om een vrijblijvende intake te maken, verwijzen wij u door naar de website van Danaï Sport: www.danaisport.nl. Tevens kunt u altijd terecht bij één van de medewerkers van het sportcenter voor meer informatie.