Body & Mind

Massages

Toucan Sportsclub biedt vier verschillende massages aan. Deze zijn allemaal alleen mogelijk op afspraak. Wij hebben massages van 30 minuten en van 55 minuten. Al onze clubleden krijgen 10% korting op de massages. Zie de verschillende massages hieronder.

Prijzen van de massages:

  • 55 minuten - € 52,50
  • 30 minuten - €29,50

*Kruidenbuidel massage komt een toeslag van €10,00 bij. 

Ontspanningsmassage

Een moment voor uzelf, puur ontspanning van het lichaam en geest. Werkt preventief voor het behoud van een goede gezondheid. Het ontspant de spieren, pezen en gewrichten, maakt soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, ontstresst, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en toxinen het lichaam sneller verlaten. 

Alleen mogelijk op afspraak.

Sportmassage

Niet alleen voor de sporters is deze behandeling geschikt. Deze krachtige massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.

Alleen mogelijk op afspraak.

Voetreflex massage

Van oorsprong Chinese massage van de voet, gebaseerd op het principe dat de voetzool in contact staat met de rest van het lichaam via energiebanen. De in tien zones ingedeelde voetzolen worden gemasseerd en roepen een reflex op in een daaraan gekoppeld orgaan of klier.

Alleen mogelijk op afspraak.

Kruidenbuidel massage

De Thaise kruidenbuidel massage is een eeuwenoude traditie uit Thailand en is van generatie op generatie doorgegeven. Met warme Thaise kruidenbuidels wordt het lichaam gemasseerd. In de kruidenbuidels zitten verschillende kruiden zoals gember, tamarinde, limoen en patchouli. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op het lichaam, de organen en de geest. Daarnaast werken de Thaise kruiden ook geneeskrachtig bij onder andere reuma, spierklachten en bij het vasthouden van vocht (oedeem). 

Behandeling:
U wordt met de warme kruidenbuidels gemasseerd. Voor een dieptewerking van de kruiden in het lichaam wordt u herhaaldelijk gemasseerd. Tijdens deze behandeling komen de aromatische geuren vrij vanuit de kruidenbuidels. Ter afsluiting wordt u met warme olie gemasseerd, hiermee worden de kruiden extra gestimuleerd.

Alleen mogelijk op afspraak.