Massages - tijdelijk niet beschikbaar

Wilt u helemaal tot rust komen tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Eindhoven? Dan bent u bij Toucan Sportsclub aan het juiste adres! Hier weten ze precies wat u nodig heeft voor ultieme ontspanning. 

De massages van Toucan Sportsclub zijn voor iedereen beschikbaar, zo ook voor gasten die niet in ons hotel verblijven. De massages van Toucan Sportsclub zijn alleen beschikbaar op afspraak die u kunt maken via 040 - 212 46 25.

Heeft u zin in een heerlijke lichaamsmassage ter ontspanning of een sportmassage om er weer tegen aan te kunnen? Toucan Sportsclub biedt vier verschillende massages aan. De massages hebben een duur van 30 minuten of 55 minuten. Clubleden krijgen 10% korting op de massages. 

Prijzen:

  • 55 minuten - € 52,50
  • 30 minuten - €29,50

*Voor de Kruidenbuidel massage wordt een toeslag van €10,00 gerekend. 

Ontspanningsmassage

Een moment voor uzelf, pure ontspanning van het lichaam en geest. Werkt preventief voor het behoud van een goede gezondheid. Het ontspant de spieren, pezen en gewrichten, maakt soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid en ontstresst. 

Alleen mogelijk op afspraak.

Sportmassage

Deze krachtige massage is gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Tijdens deze sportmassage worden voornamelijk de spieren gemasserd om zo de afvoer van afvalstoffen te bevorderen en de stofwisseling te stimuleren. Deze behandeling is niet alleen voor de sporters geschikt.

Alleen mogelijk op afspraak.

Voetreflexmassage

Deze van oorsprong Chinese massage van de voet is gebaseerd op het principe dat de voetzool in contact staat met de rest van het lichaam via energiebanen. De in tien zones ingedeelde voetzolen worden gemasseerd en roepen een reflex op in een daaraan gekoppeld orgaan of klier.

Alleen mogelijk op afspraak.

Kruidenbuidel massage

De Thaise kruidenbuidel massage is een eeuwenoude traditie uit Thailand en is van generatie op generatie doorgegeven. Met warme Thaise kruidenbuidels wordt het lichaam gemasseerd. In de kruidenbuidels zitten verschillende kruiden zoals gember, tamarinde, limoen en patchouli. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op het lichaam, de organen en de geest. Daarnaast werken de Thaise kruiden ook geneeskrachtig bij onder andere reuma, spierklachten en bij het vasthouden van vocht (oedeem). 

Tijdens deze massage wordt u met warme kruidenbuidels gemasseerd. Voor een dieptewerking van de kruiden in het lichaam wordt u herhaaldelijk gemasseerd. Tijdens deze behandeling komen de aromatische geuren vrij vanuit de kruidenbuidels. Ter afsluiting wordt u met warme olie gemasseerd, hiermee worden de kruiden extra gestimuleerd.

Alleen mogelijk op afspraak.