Veelzijdige congreslocatie Eindhoven, 040 Congres & Events

Organiseert u binnenkort een symposium, congres of conferentie en bent u op zoek naar een uitstekende congreslocatie in Eindhoven? Het 040 Congres & Events bij Van der Valk Hotel Eindhoven biedt u, naast jarenlange expertise en kennis:

  • 26 multifunctionele zalen voorzien van moderne apparatuur en culinaire mogelijkheden
  • Een beoordeling van 5 vergaderhamers
  • Vier achteervolgende keren de titel Gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer’ ontvangen
  • Gratis parkeren en oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's
  • Gratis wifi

Heeft u speciale wensen? Laat het ons vooral weten want ons team draait hun hand hier niet voor om! Ontvangt u bezoekers uit het buitenland? Ons hotel is gelegen op slechts 12 minuten rijden vanaf luchthaven Eindhoven en zijn dan ook met recht hét hotel voor Eindhoven Airport

Congreshotel met zaalruimte voor 2 tot 2500 personen

Heeft u een groot event of congres? Onze grootste zaal beslaat 900 m2 met een plafondhoogte van ruim 6 meter. Daarnaast beschikt de zaal over een autolift. Maar ook voor kleinere meetings, vergaderingen, events of congressen biedt ons congreshotel in Eindhoven geschikte ruimtes.

Multifunctionele zalen

Het 040 Congres & Events heeft aan alles gedacht om uw event te laten slagen. De zalen kunnen op verschillende manieren worden opgebouwd, zodat de indeling past bij de gelegenheid van uw event. Wij hebben zelf 8 opstellingen weergegeven, maar ons sales team denkt graag mee over de juiste indeling op maat voor u.  

Faciliteiten congresgebouw Eindhoven

Onze zalen beschikken over onder andere beamers, schermen, flipovers, Click Share en zijn voorzien van natuurlijk daglicht. Wij kunnen op aanvraag microfoonsen laptops leveren. Daarnaast staat ons team tijdens een event of congres altijd klaar en zijn zij op elk moment oproepbaar met enkel één druk op de knop. Tot slot kan elke gast natuurlijk door het gehele gebouw gebruik maken van gratis Wifi.

Een overnachting, hapjes en drankjes: verzorgd van A tot Z

De Van der Valk congreslocatie Eindhoven biedt niet alleen professionele ruimte aan, ook de overige facetten worden verzorgd. Zo nemen wij graag de organisatie voor het gehele congres op ons – van het ontbijt tot aan de overnachting. En dat allemaal in hetzelfde gebouw. Dit is zeker ideaal voor meerdaagse congressen.

Vergaderarrangementen congreslocatie Eindhoven

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan bij onze congreslocatie te Eindhoven, maar kunnen ook op basis van uw wensen en behoeften een persoonlijk vergaderarrangement opstellen. U bepaalt zelf wat u uw deelnemers wilt aanbieden. Zo weet u zeker dat zij niks te kort komen op uw congres en de gehele dag vlekkeloos verloopt.