De leukste & liefste vader verrassen met een heerlijke Vaderdagbrunch of dinerbuffet?

Brunch: zondag 17 juni, van 12.30 tot 15.00 uur.

U wordt feestelijk ontvangen met een sprankelend welkomstdrankje. Aansluitend volgt een brunchbuffet met een uitgebreid luxe broodassortiment, een selectie van heerlijke koude en warme gerechten, met uiteraard de bekende “Valk specialiteiten”. Geniet van de diverse salades, pasta's, soepen, warme vleeserechten en tapashapjes. Omdat het een feestdag is, pakken wij extra uit met ons aanbod van gerechten.

Als afsluiting presenteren wij een uitgebreid dessertbuffet. Bij de brunch is onbeperkt gebruik van koffie, thee, zuiveldranken en vruchtensappen inbegrepen.

Prijzen

Volwassenen: € 32,50 p.p.
Kinderen 4 tot en met 11 jaar: € 16,25 p.p. 
Kinderen tot en met 3 jaar: gratis

Dinerbuffet: zondag 17 juni, van 17.00 tot 21.30 uur.

Wij serveren u een uitgebreid Live Cooking dinerbuffet met een keur aan lokale en internationale specialiteiten. Ieder seizoen wisselend en aangepast aan de op dat moment verkrijgbare verse producten. Geniet van de diverse soorten vis en vlees van de grill, salades, soepen, diverse bijgerechten als pasta's, rijst, aardappelgerechten en groenten. Tevens is er een kippengrill en hebben wij een snackmuur met diverse warme snacks.

Als afsluiting presenteren wij een uitgebreid dessertbuffet. Bij het diner is onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdranken, tapbieren en huiswijnen inbegrepen.

Prijzen

Volwassenen: € 38,50 p.p.
Kinderen 4 tot en met 11 jaar: € 19,25 p.p. 
Kinderen tot en met 3 jaar: gratis

In ons restaurant

•    Gratis WIFI
•    Betalen met Pinpas, CreditCard of contant
•    Honden zijn niet toegestaan in de restaurants

Handig om te weten

•    Ideale ligging aan de A2, dichtbij Eindhoven
•    Gratis parkeren
•    Ruim terras

Reserveren een tafel

Verplicht veld