Zalen

Unieke zaal huren in Eindhoven?

Een huwelijk, communie, bruiloft of verjaardag – bijzondere momenten die u met uw vrienden en familie wilt delen. Heeft u binnenkort ook iets te vieren en overweegt u om een zaal te huren in Eindhoven? Het moderne ‘040 Congress & Events’ bestaat uit 22 multifunctionele zalen en bevindt zich in Hotel Eindhoven. Viert u het groots of viert u het liever intiem? U kunt zalen huren in Hotel Eindhoven voor 2 tot 2500 personen, afhankelijk van de opstelling. Zo biedt onze grootste zaal voor een bruiloft maar liefst ruimte aan 900 man. De voordelen van 040 Congress & Events voor uw feesten en partijen zijn;

Ons sales team heeft jarenlange ervaring en bekijkt graag samen met u de mogelijkheden om uw feest tot in de puntjes te regelen. Zo garanderen wij een bijzondere avond vol mooie herinneringen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte voor zaalverhuur in hotel Eindhoven aanvragen? Dat kan online of telefonisch via 040-211 60 33.

Een congrescentrum op topniveau? 040 Congress & Events!

Dat ondernemen en duurzaamheid perfect samengaan, weten wij als geen ander. Dit blijkt ook uit de gouden titel “Keurmerk Duurzame Ondernemer” namens de Gemeente Eindhoven die wij voor de 4e keer op rij mochten ontvangen. Wij combineren duurzaam ondernemen met faciliteiten en service van de hoogste kwaliteit in Nederland.
Niet voor niets zijn wij een 5-hamercongresaccomodatie en behoren wij tot de top van de Nederlandse congrescentra. Dit betekent dat wij voldoen aan de strengste technische eisen op het gebied van vergaderen. Onze zalen in Eindhoven kunnen worden voorzien van diverse culinaire mogelijkheden en wij bieden een dienstverlening van excellent niveau.

Huurt u bij ons een zaal in Eindhoven? Dan bieden wij o.a. de volgende faciliteiten;

Heeft u speciale wensen voor zaalverhuur in Eindhoven? Samen met onze Audiovisual Partner helpen wij u graag verder.

Zaal huren Eindhoven? Waarom 040 Congress & Events?

040 Seats & Offices: flexibele en inspirerende werkplekken

Voor de ondernemers in de buurt en onze gasten die op zakenreis zijn, bieden wij flexibele werkplekken aan. Zo kunt u in een rustige omgeving werken, maar heeft u ook de kans om ondernemers uit de buurt te ontmoeten. 040 Seats & Offices biedt u;

De flexplekken zijn de gehele dag beschikbaar. Loop gerust binnen om te informeren naar de mogelijkheden voor zaalverhuur Eindhoven.