Zalen

Unieke locatie voor uw congres of evenement

Bent u op zoek naar een uitmuntende evenement- of congreslocatie in Eindhoven?
040 Congress & Events biedt 22 multifunctionele zalen, met een capaciteit van 2 tot 2400 personen. Daarnaast bepaalt u zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken en kunt uw arrangement op maat maken. Heeft u speciale wensen? Ons salesteam staat u graag te woord.

Bij 040 Congres & Events profiteert u van:

Daarnaast beschikken al onze zalen over;

5 vergaderhamers - service van de hoogste kwaliteit

040 Congress & Events is beoordeeld met 5 vergaderhamers. Dit betekent dat onze faciliteiten en service voldoen aan de strengste eisen en voorwaarden voor de congres- en vergaderaccommodaties in Nederland. Daarnaast is onze blik op de toekomst gericht en focussen wij ons op duurzaam ondernemen. Dat kwaliteit, innovatie en duurzaamheid bij 040 Congress & Events goed samengaan, blijkt uit de prijs ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ die wij 4 keer op rij mochten ontvangen.

Indrukwekkende faciliteiten

De creatieve blik en jarenlange ervaring van ons salesteam gecombineerd met de faciliteiten en het ruime zaalaanbod zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Wist u dat onze grootste zaal maar liefst een oppervlakte heeft van 900 m2, voorzien is van een 6 meter hoog plafond én beschikt over een autolift? Daarnaast biedt het congrescentrum verschillende ruimtes waar uw gasten in de pauzes van uw congres of event bijeen kunnen komen. Wilt u achteraf nog borrelen op een ideale sfeervolle plek? Café Cinema Parisien is het eigen café van 040 Congress & Events en tevens de ideale plek voor een afscheidsbijeenkomst.

Internationale gasten?

Indien u buitenlandse gasten verwacht, is het handig om te weten dat 040 Congress & Events zich slechts 12 minuten rijden van Eindhoven Airport bevindt. Daarnaast treft u Hotel Eindhoven en 3 verschillende restaurants in hetzelfde pand aan. Hierdoor zijn de overnachtings- en culinaire mogelijkheden zeer divers.

Kortom; of uw event groot is of juist intiem, ons salesteam neemt graag de gehele organisatie van uw dag in handen. Zo kunnen u en uw gasten genieten van een perfect geregeld congres of event. Wilt u meer informatie? Vraag online uw offerte aan of neem telefonisch contact op via; 040 211 60 33.