Zalen

Café Cinema Parisien

Cinema Parisien opent haar deuren aan de Aalsterweg 322 in Eindhoven
Eind mei 2013 heeft  Van der Valk Hotel Eindhoven officieel de deuren heropend van haar ‘040 Congress & Events’.  Na deze opening valt het laatste stukje van de puzzel op zijn plek met de realisatie van ‘Cinema Parisien’ het café in ‘040 Congress & Events’, vernoemd naar de oude Eindhovense bioscoop uit 1917 aan de Vrijstraat. Vrijdag 23 augustus onthulde Marie-Ann Schreurs, wethouder van de gemeente Eindhoven officieel ‘Cinema Parisien’ in ‘040 Congress & Events’.

De originele neon van Cinema Parisien is gerenoveerd en geplaatst als prachtige naamgever. Dit café biedt zakelijke gasten de gelegenheid om in een gezellige omgeving met een besloten groep een bijeenkomst af te sluiten. Cinema Parisien is ingericht in jaren 50/60-stijl met verwijzingen naar Eindhoven. Deze verwijzingen van de stad Eindhoven en haar historie zijn door het hele gebouw van Hotel Eindhoven te vinden. 

Huur een zaal of Café Cinema Parisien in ons hotel. Vraag online een reservering aan voor uw borrel of receptie. Of bel 040 211 6033. Ons banqueting team staat u graag te woord om onze mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Handig om te weten

•    Gratis WIFI
•    Ideale ligging aan de A2, dicht bij Eindhoven
•    Gratis parkeren
•    Ruim terras
•    Betalen met Pinpas, CreditCard of contant