Verkeershinder A2/N2

Door de werkzaamheden aan de tunnel zijn er van 28 juli tot en met 22 augustus minder rijstroken beschikbaar op de A2/N2. Ook zijn de rijstroken verschoven en zijn ze smaller. Daardoor geldt een lagere maximum snelheid van 70 kilometer per uur. Dit levert ernstige verkeershinder op. De A2/N2 is dus niet volledig afgesloten, maar de extra reistijd kan in drukke periodes oplopen tot 60 minuten.

Waar precies?

Dit geldt voor de A2/N2 Randweg Eindhoven tussen de knooppunten Batadorp en Leenderheide, in beide richtingen. Alle omleidingsroutes worden ter plekke met borden aangegeven.

Advies voor bestemmingsverkeer

Voor bestemmingsverkeer (verkeer met reisdoel Eindhoven) geldt het advies om zoveel als mogelijk op rustige momenten te reizen, of om te kiezen voor alternatief vervoer. Houd de actuele verkeersinformatie in de gaten en ga goed voorbereid op reis.   

Bereikbaarheid afritten 29 t/m 32 (vanaf Den Bosch en Nijmegen)

Verkeer vanaf ’s-Hertogenbosch en Nijmegen kan vanaf knooppunt Batadorp geen gebruik maken van de afritten 29 tot en met 32. Dit zijn de afritten: Eindhoven-Airport, Centrum, Meerhoven, Veldhoven en Veldhoven-Zuid. Ook de toerit Eindhoven Airport naar de A2 richting ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Tilburg  is de hele periode afgesloten. Ook is de Dirk Noordhoflaan afgesloten tussen de Oirschotsedijk en de Spottersweg. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid.

Bekijk de actuele reisinformatie
Bekijk voor je vertrekt de actuele reisinformatie via de website van Rijkswaterstaat en de website VanAnaarBeter.