Van Gogh Urban Art Expo & Graffiti Event

Op zondag 31 mei + zondag 7 juni komen van Gogh en de Urbancultuur van Eindhoven samen tijdens het Van Gogh Urban Art Expo & Graffiti Event in Van der Valk Hotel Eindhoven. Internationale graffiti artiesten (waaronder KOKA + BELIN) komen live hun kunsten tonen deze dagen. Kinderen kunnen zelf ook hun creativiteit kwijt met een spuitbus tijdens één van de vele graffiti workshops.

Naast de workshops zal er een Urban Art Expositie zijn met de werken van diverse graffiti artiesten in het thema van Van Gogh. Laat u verwonderen door de verrassende combinatie tussen van Gogh en de Urbancultuur van Eindhoven.

Op fietsafstand bevindt zich het Vincentre Museum in Nuenen. Daar beleef je het Nuenen van 1883, toen Vincent daar kwam wonen. Met moderne middelen is dat een hele belevenis. Niet alleen kijken, maar ook je handen gebruiken. Tickets zijn zowel als bij Van der Valk Hotel Eindhoven te koop, als bij het Vincentre museum zelf.

Op zondag 7 juni kunt u naast het Van Gogh Urban Art Expo & Graffiti Event op het terrein van Van der Valk Hotel Eindhoven, ook nog een kijkje gaan nemen bij het internationale graffitifestival Step in the Arena in de Berenkuil. Daar vind u nog meer graffiti werk, maar dan zonder het thema Van Gogh.