Vaderdag bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Vaderdag 2019 komt dichterbij en staat gepland op zondag 16 juni. Deze dagen kunt u met uw  vader, familie, kinderen en vrienden genieten van onze overheerlijke brunch of diner. Dit jaar hebben wij voor u weer een verrukkelijk ontbijt, brunch of diner samengesteld. Ons team staat met een leuk cadeautje voor vaders klaar om u weer een onvergetelijke dag te verlenen. Heeft u nog geen plannen? Dan is een hapje eten bij Van der Valk Hotel Eindhoven misschien net wat u zoekt! Fijne Vaderdag!

Vaderdag brunch
Zondag 16 juni 2019
Vanaf 12:30 - 15:00 verwelkomen wij u in Live Cooking Restaurant Het Buffet
Volwassenen €33,50 p.p.     |     Kinderen (3 t/m 11 jaar) €16,75 p.p.        
Inclusief: koffie, thee, melk en verse jus d'orange

Jaarlijks verwelkomen wij een groot aantal gezellige gasten bij een brunch met Vaderdag. In ons restaurant Live Cooking restaurant Het Buffet geniet u van diverse koude en warme gerechten gevolgd door een spetterend dessertbuffet inclusief koffie, thee, melk en verse jus d'orange. 

Vaderdag diner
Zondag 16 juni 2019
Vanaf 17:00 - 21:30 verwelkomen wij u in Live Cooking Restaurant Het Buffet
Volwassenen €39,50 p.p.    |     Kinderen (4 t/m 11 jaar) €19,75 per kind
Inclusief: huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken,
koffie en thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Ons sfeervolle buffet vindt plaats in Live Cooking Restaurant Het Buffet. U bent op 16 juni van harte welkom met uw familie en vrienden om uitgebreid te genieten van een menu, samengesteld door onze Chef-kok met zijn brigade. Een menu vol plaatselijk klaargemaakte voorgerechtjes, salades, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet. Met deze uitgebreide keuze kunt u optimaal genieten van een diner. 

Wat staat er op het Vaderdagmenu?
Ons team in de keuken heeft een lekker menu klaargemaakt waar u van kunt komen genieten in de vorm van een brunch tijdens Vaderdagdag bij Van der Valk Hotel Eindhoven. De Vaderdagbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven bestaat uit diverse vers gemaakte gerechten van de bakplaat of de bakkerij. Stel uw eigen gangenmenu samen door een uitgebreide keuze aan brood, groenten, soepen, salades, vleeswaren, kazen, visgerechten en desserts. 

Een perfecte brunch start natuurlijk met een lekker vers gemaakt kopje soep. Benieuwd naar welke lekkere soorten wij voor u klaar hebben staan? U bent van harte welkom voor een geslaagde Vaderdag bij Van der Valk Hotel Eindhoven in restaurant Het Buffet. Hier heeft u de mogelijkheid om uw eigen salades samen te stellen. Maak de lekkerste combinaties met onze uitgebreide keus aan salades, groenten, kazen en vleeswaren. Maak de lekkerste side dishes voor bij uw gekozen buffet en bakplaat gerechten. Hieronder vallen onder anderen diverse groenten, gefrituurde hapjes, diverse filet en karbonaadjes met lekkere sauzen. Voor de visliefhebber verzorgen onze chef-koks een uitgebreide keus aan visgerechten en vissalades zoals onder anderen mosselen, haring, zalm, krab, tonijn en garnalen. Lekker om te combineren met de diverse broden uit onze bakkerij. De bakkerij in restaurant Het Buffet heeft een diverse keus aan vloer-, meergranen-, harde- en zachte broodjes en bolletjes en onder anderen croissantjes. Trakteer uzelf, tussendoor of als laatst, op een uitgebreid dessertbuffet met een ruime keuze aan mousse, taart, cakes, ijs, longueurs en lekkernijen voor onder de chocoladefontijn.

Reserveer een tafel via Reservations@eindhoven.valk.com of via het formulier.