P+R GENNEPER PARKEN

In 2020 opent er zich een Park & Ride gelegen in de Genneper Parken aan de HOV-halte bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Gemeente Eindhoven treft alvast maatregelen om de infrastructuur hierop aan te passen. Vóór het hotel zal daarom een start gemaakt worden met de aanleg van een rotonde. Dit zijn werkzaamheden die invloed hebben op de bereikbaarheid van Van der Valk Hotel Eindhoven en de Aalsterweg. De werkzaamheden zullen van start gaan op 12 augustus 2019 en eindigen op 30 september 2019. Graag willen wij u informeren over de werkzaamheden en de alternatieve routes van en naar het hotel.

Op 12 augustus starten de werkzaamheden voor het hotel. U kunt mogelijk enige geluidsoverlast ervaren. Deze werkzaamheden hebben verder geen invloed op de bereikbaarheid van het hotel.

De Aalsterweg zal vanaf vrijdagavond 6 september tot maandagochtend 9 september van en naar de stad gesloten zijn. Dit betekent dat wanneer u dat weekend het hotel wilt bezoeken, dat deze alleen te bereiken is via de snelweg aan de zuidzijde (N2). Als u met de auto naar het centrum wenst te reizen vanaf het hotel, kunt u ook van de snelweg (N2). Deze aangepaste route zal worden aangegeven door borden. De busbaan van en naar het centrum blijft wel geopend. Mocht u met het openbaar vervoer reizen, dan is dit mogelijk.

Vanaf 9 september is de Aalsterweg en het hotel weer via de reguliere route bereikbaar. Vanaf 9 september tot en met 30 september hebben wij een tijdelijke inrit naar de parkeerplaats. U wordt door middel van borden naar een alternatieve route verwezen.

Mocht u vragen hebben over de wegwerkzaamheden of meer informatie willen verkrijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.