P+R GENNEPER PARKEN

In 2020 opent er zich een Park & Ride gelegen in de Genneper Parken aan de HOV-halte bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Gemeente Eindhoven treft alvast maatregelen om de infrastructuur hierop aan te passen. Vóór het hotel zal daarom een start gemaakt worden met de aanleg van een rotonde. Dit zijn werkzaamheden die invloed hebben op de bereikbaarheid van Van der Valk Hotel Eindhoven en de Aalsterweg. De werkzaamheden zullen van start gaan op 12 augustus 2019 en eindigen op 30 september 2019. Graag willen wij u informeren over de werkzaamheden en de alternatieve routes van en naar het hotel.

Op 12 augustus starten de werkzaamheden voor het hotel. U kunt mogelijk enige geluidsoverlast ervaren. Deze werkzaamheden hebben verder geen invloed op de bereikbaarheid van het hotel.

De Aalsterweg zal vanaf vrijdagavond 6 september tot maandagochtend 9 september van en naar de stad gesloten zijn. Dit betekent dat wanneer u dat weekend het hotel wilt bezoeken, dat deze alleen te bereiken is via de snelweg aan de zuidzijde (N2). Als u met de auto naar het centrum wenst te reizen vanaf het hotel, kunt u ook van de snelweg (N2). Deze aangepaste route zal worden aangegeven door borden. De busbaan van en naar het centrum blijft wel geopend. Mocht u met het openbaar vervoer reizen, dan is dit mogelijk.

Vanaf 9 september is de Aalsterweg en het hotel weer via de reguliere route bereikbaar. Vanaf 9 september tot en met 30 september hebben wij een tijdelijke inrit naar de parkeerplaats. U wordt door middel van borden naar een alternatieve route verwezen.

Mocht u vragen hebben over de wegwerkzaamheden of meer informatie willen verkrijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WE ARE REBUILDING

Om onze faciliteiten en services continue te blijven verbeteren, vindt er momenteel een renovatie plaats in het hotel. Een 50-tal hotelkamers ondergaan een metamorfose die helemaal aansluit bij de verwachtingen van de hedendaagse hotelgast. Vanaf 16 juni t/m 18 september zijn wij hard aan het werk om de Classic Twin Rooms om te toveren tot de hippe Superior King Rooms.

Nadat de kamers omgetoverd zijn naar Superior King Rooms, kunt u als gast heerlijk vertoeven in een kingsize bed. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een open badkamer met regendouche. Door het fijne bureau is de kamer ook geschikt om te werken. Zie de foto’s bovenstaand.

Om u als gast niet voor verrassingen te laten staan, willen wij u graag informeren over het volgende: Op dit moment hebben wij een alternatieve looproute voor alle gasten die op Classic Twin Room verblijven. Deze route bevindt zich net buiten het hotel en is uiteraard volledig aangegeven. Tevens staan de dames en heren van de receptie voor u klaar om u de weg te wijzen.

Door de verbouwing zijn de Classic Twin rooms momenteel niet toegankelijk met een lift, u kunt de kamers bereiken via de trap op maximaal drie hoog. Bent u moeilijker ter been en is het nemen van de trap niet voor u weggelegd laat het ons dan weten zodat wij een kamer op de begane grond voor u kunnen reserveren waar mogelijk.

De werkzaamheden zullen maandag t/m vrijdag plaatsvinden tussen 08.00 en 18.00 uur en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.

Uiteraard doen wij er alles aan om (geluids)overlast te beperken en waar mogelijk te voorkomen. Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden of meer informatie willen verkrijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op dit moment zijn er al 30 kamers gerenoveerd naar Superior King Rooms. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.