Take Away & Delivery 

Geen zin om zelf te koken, maar wel zin in heerlijke gerechten? Wij hebben de oplossing! Dankzij onze Take Away kunt u thuis genieten van de kwaliteit die u van ons gewend bent!

BESTEL HIER

Vaderdag bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Op zondag 21 juni is het weer zover, Vaderdag 2020. Geniet onbezorgd en geheel verzorgd van een heerlijk uitgebreid Vaderdagontbijt of Vaderdagbrunch in het comfort van uw eigen huis. De kwaliteit die u van ons gewend bent in een ander jasje. Nieuw dit jaar zijn onze heerlijke BBQ pakketten. Perfect om jouw vader mee te verrassen tijdens een zonnige dag! 

Heeft u nog geen plannen? Verras dan uw vader met een van onze heerlijke BBQ pakketten of met het take away Vaderdagontbijt/brunch van Van der Valk Hotel Eindhoven!

Fijne Vaderdag!

Plaats hier uw Vaderdag bestelling

Martinus Take Away

Ga voor de Martinus Take Away en geniet van ons heerlijke aspergemenu. Het seizoen van het witte goud is weer begonnen! De tijdelijke verkrijgbaarheid van de witte asperges zorgt voor een bijna magisch gevoel. Onze chef heeft zich voor dit menu laten inspireren door de mooie smaken van het witte goud en de beste kwaliteit ingekocht! Om te beginnen een romige aspergesoep. Geniet van de traditionele klassieker grootmoeders asperges waarvoor iedereen graag aanschuift. Als afsluiter serveren wij een verrukkelijke aardbeien Romanoff. Meer zin in onze verukkelijke spareribs? Ook dan bent u bij Martinus aan het juiste adres!

OZZO Take Away 

Liever genieten van de lekkerste sushi of overheerlijke homemade burgers? Kies dan voor onze OZZO Take Away. Het Take Away menu van OZZO bestaat onder andere uit smaakvolle sushi, verse sashimi, heerlijke poké bowls en verrukkelijke homemade burgers. Zo kunt u thuis genieten van flamed sake, de fried shrimp roll of een heerlijke poké bowl zalm. Ook leuk om uw gasten mee te verrassen tijdens een gezellig avondje thuis! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze heerlijke Take Away? Bekijk dan hierboven het menu.

Onze take away gerechten zijn af te halen bij Moes de Pom. Deze ingang ligt aan de snelwegzijde van het hotel bij de vijver. Indien er zaken of allergieën zijn waar wij rekening mee dienen te houden dan vernemen wij dat graag!

Van der Valk Thuis

Wilt u thuis genieten van heerlijke Van der Valk gerechten? Kies tussen een grote selectie gerechten die u normaal gesproken ook op onze menukaart in de restaurants terug kunt vinden, zoals een heerlijke hamburger, diverse vlees- of visgerechten of kies juist voor een vegetarisch gerecht. Alle gerechten kunt u in onze restaurants ophalen of thuis laten bezorgen. Kortom, genieten van een verrassend vanzelfsprekende maaltijd zonder het huis te verlaten!

Bestel direct bij Van der Valk Thuis Eindhoven of bij een van onze collega Van der Valk hotels