Restaurants

Menü Martinus

 

Laat uw zintuigen prikkelen en ontdek de met passie bereide gerechten van onze chef-kok en zijn brigade. Geïnspireerd door het seizoen staat de kaart vol heerlijke gerechten, met ingrediënten die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn. Pure producten, omgetoverd tot verrassende gerechten.
Kortom; een menukaart die borrelt van moderne ideeën en authentieke bereidingswijzen, en dat proeft u!

Eén van de hoogtepunten is absoluut de gekonfijte eend, waarbij het vlees enkele uren langzaam wordt gegaard in ganzenvet tot het bijna van het bot valt. Combineer met de intense rode wijn Passimento Rosso, vol rood fruit en kruidige aroma’s. Deze past perfect bij het filmende
mondgevoel wat konfijten met zich meebrengt.

Moes Proeven! Probeer onze vernieuwde kerst op de appelmoes. Deze keer in de vorm van een nagerecht. Huisgemaakt appelroomijs met een moes van kersen geeft u een smaaksensatie die u zich gegarandeerd zult blijven herinneren.’ Die ‘moes’ u proeven!’