Pasen

Paasbrunch

Zondag 12 en maandag 13 april 2020
Vanaf 12:30 verwelkomen wij u in Live Cooking Restaurant Het Buffet
Volwassenen € 35,00 per persoon | Kinderen (3 tot 11 jaar) € 17,50 per persoon
Inclusief: koffie, thee, melk en vers sinaasappelsap

We verwelkomen u graag voor een feestelijke paasbrunch op de 1e of 2e paasdag in Van der Valk Hotel Eindhoven om je paasweekend compleet te maken. Vier uw Van der Valk Pasen 2020 in een sfeervolle ambiance en geniet van een scala aan koude en warme gerechten, met een fantastisch dessertbuffet.

Wat staat er op het paasmenu?
Ons team in de keuken heeft een heerlijk paasmenu bereid, waarvan u kunt genieten in de vorm van een paasbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven. De paasbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven bestaat uit verschillende vers bereide gerechten van de grill. Stel uw eigen gangenmenu samen met een uitgebreide keuze aan brood, groenten, soepen, salades, vlees, kaas, visgerechten en desserts.

U bent van harte welkom voor een geslaagd paasfeest in Van der Valk Hotel Eindhoven in restaurant Het Buffet. Hier heeft u de mogelijkheid om uw eigen salades samen te stellen. Maak de lekkerste combinaties met onze uitgebreide selectie salades, groenten, kaas en vleesproducten. Maak de lekkerste bijgerechten voor je gekozen buffet. Dit omvat onder meer verschillende groenten, gefrituurde snacks, verschillende filet en karbonades met smakelijke sauzen. Voor de visliefhebber bieden onze koks een uitgebreide keuze aan visgerechten en vissalades zoals mosselen, haring, zalm, krab, tonijn en garnalen. Leuk om te combineren met de verschillende soorten brood uit onze bakkerij. Trakteer uzelf tussendoor of op het einde op een uitgebreid dessertbuffet met een ruime keuze aan mousse, cake, cakes, ijs, longueurs en delicatessen voor onder de chocoladefontein.

Entertainment voor kinderen
Paasweekend met de kinderen? We hebben een geweldig programma klaarstaan ​​voor onze kleine fans! Timo Toekan komt overdag allerlei leuke activiteiten met de kinderen uitvoeren. Al met al de leukste plek voor paasbrunch met kinderen! Ben je benieuwd of Van der Valk Hotel Eindhoven op de route van de Paashaas ligt? Om erachter te komen, kan Timo Toekan de hulp van alle kinderen gebruiken. Samen gaan ze op zoek naar de verborgen paaseieren in Van der Valk Hotel Eindhoven! Natuurlijk kan eieren schilderen niet ontbreken op een goed paasfeest. Wie schildert het mooiste ei?

Reserveer een tafel voor de Paasbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Verplicht veld