Pasen

Paasbrunch

Volgeboekt
Zondag 21 & Maandag 22 april 2019
Vanaf 12:30 verwelkomen wij u in Live Cooking Restaurant Het Buffet
Volwassenen €33,50 p.p.     |     Kinderen (3 t/m 11 jaar) €16,75 p.p.        
Inclusief: koffie, thee, melk en verse jus d'orange

Graag verwelkomen wij u voor een feestelijke Pasen Familie Brunch op 1e of 2e Paasdag in Van der Valk Hotel Eindhoven om uw Paasweekend compleet te maken. Vier uw Van der Valk Pasen 2019 in een sfeervolle ambiance geniet u van een scala aan koude en warme gerechten, afgesloten met een spetterend dessertbuffet. 

Wat staat er op het Paasmenu?
Ons team in de keuken heeft een lekker Paasmenu klaargemaakt waar u van kunt komen genieten in de vorm van een brunch met Pasen bij Van der Valk Hotel Eindhoven. De Paasbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven bestaat uit diverse vers gemaakte gerechten van de bakplaat of de bakkerij. Stel uw eigen gangenmenu samen door een uitgebreide keuze aan brood, groenten, soepen, salades, vleeswaren, kazen, visgerechten en desserts. 

Een perfecte brunch start natuurlijk met een lekker vers gemaakt kopje soep. Benieuwd naar welke lekkere soorten wij voor u klaar hebben staan? U bent van harte welkom voor een geslaagd Paasfeest bij Van der Valk Hotel Eindhoven in restaurant Het Buffet. Hier heeft u de mogelijkheid om uw eigen salades samen te stellen. Maak de lekkerste combinaties met onze uitgebreide keus aan salades, groenten, kazen en vleeswaren. Maak de lekkerste side dishes voor bij uw gekozen buffet en bakplaat gerechten. Hieronder vallen onder anderen diverse groenten, gefrituurde hapjes, diverse filet en karbonaadjes met lekkere sauzen. Voor de visliefhebber verzorgen onze chef-koks een uitgebreide keus aan visgerechten en vissalades zoals onder anderen mosselen, haring, zalm, krab, tonijn en garnalen. Lekker om te combineren met de diverse broden uit onze bakkerij. De bakkerij in restaurant Het Buffet heeft een diverse keus aan vloer-, meergranen-, harde- en zachte broodjes en bolletjes en onder anderen croissantjes en paasbrood. Trakteer uzelf, tussendoor of als laatst, op een uitgebreid dessertbuffet met een ruime keuze aan mousse, taart, cakes, ijs, longueurs en lekkernijen voor onder de chocoladefontijn. 

Kinderentertainment
Paasweekend met de kinderen? Voor onze kleine fans hebben wij een leuk programma klaar staan! Timo Toekan komt langs om samen met de kids allerlei leuke activiteiten te ondernemen gedurende de dag. Al met al de leukste plek om te paasbrunchen met kinderen!

Wij zijn benieuwd of Van der Valk Hotel Eindhoven op de route ligt van de Paashaas. Om dit te achterhalen kan Timo Toekan hulp gebruiken van alle kinderen. Samen opzoek naar de verstopte Paaseieren in Van der Valk Hotel Eindhoven! Bij een goed paasfeest mag het schilderen van eieren natuurlijk niet ontbreken. Wie schildert het mooiste ei? Onze jonge fans krijgen natuurlijk ook niet zomaar een nagerecht. Wie met Timo mee wil naar een korte desserts workshop is van harte welkom! De kids mogen een eigen ijsje maken in de keuken van een echt Van der Valk restaurant onder begeleiding van onze eigen Chef-Kok. Hmm!

Kids Programma

13:00  Help Timo Toekan met het zoeken van de verstopte Paaseieren
13:30 Schilder de leukste, mooiste en meest kleurrijke paaseieren 
14:30 Maak samen met Timo Toekan onder begeleiding van een echte Chef-Kok je eigen lekkerste ijsje 

Reserveer een tafel voor de Paasbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Verplicht veld