Pasen bij Van der Valk Hotel Eindhoven

Pasen 2020 komt dichterbij en staat gepland op zondag 12 en maandag 13 april. Deze dagen kunt u met uw familie, kinderen en vrienden genieten van ons paasaanbod. Dit jaar hebben wij voor u weer een verrukkelijk ontbijt, brunch of diner samengesteld in de trant van Pasen. Ons team en de Paashaas staan met mooie paaseieren klaar om u weer een onvergetelijke dag te verlenen. Heeft u nog geen plannen? Dan is Pasen tijdens het Paasweekend bij Van der Valk Hotel Eindhoven misschien net wat u zoekt! Vrolijk Pasen!

Paasbrunch in Valk Hotel Eindhoven
Jaarlijks verwelkomen wij een groot aantal gezellige gasten tijdens onze Paasbrunch op 1e en 2e Paasdag. In ons restaurant Live Cooking restaurant Het Buffet geniet u van diverse koude en warme gerechten gevolgd door een spetterend dessertbuffet inclusief koffie, thee, melk en verse jus d'orange. Met een Timo Toekan op bezoek is dit de leukste gelegenheid om te paasbrunchen met kinderen. 

Datum & Tijden
1e & 2e paasdag (zondag 12 & maandag 13 april). 
12:30 in restaurant Het Buffet

Prijzen
Volwassenen à €35,00 per persoon
Kinderen (3 t/m 11 jaar) à €17,50 per persoon

Bekijk ons aanbod voor een Paasbrunch

Paasbuffet in Valk Hotel Eindhoven
Ons sfeervolle Paasbuffet vindt plaats in Live Cooking Restaurant Het Buffet. U bent op 1e en 2e Paasdag van harte welkom met uw familie en vrienden om uitgebreid te genieten van een Paasmenu, samengesteld door onze Chef-kok met zijn brigade. Een menu vol plaatselijk klaargemaakte voorgerechtjes, salades, wokgerechten, vlees en vis van de plaat, bijgerechten, sauzen en een spetterend dessertbuffet. Met deze uitgebreide keuze kunt u optimaal genieten van een Paasdiner. 

Datum & Tijden
1e & 2e paasdag (zondag 12 & maandag 13 april)
17:00 in restaurant Het Buffet

Prijzen
Volwassenen à €41,50 per persoon,
Kinderen (3 t/m 11 jaar) à €20,75 per persoon.

Bekijk ons aanbod voor een Paasbuffet

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, binnenlands gedestilleerd, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveer een tafel via Reservations@eindhoven.valk.com