Moederdagbrunch

Zondag 10 mei 2020
Vanaf 12:30 - 15:00 verwelkomen wij u in Restaurant Het Buffet
Volwassenen €35,00 p.p. | Kinderen (4 t/m 11 jaar) €17,50 p.p.        
Inclusief: koffie, thee, melk en verse jus d'orange

Graag verwelkomen wij u voor een feestelijke Familie Brunch op 10 mei in Van der Valk Hotel Eindhoven om uw Moederdag compleet te maken. Vier uw Van der Valk Moederdag 2020 in een sfeervolle ambiance en geniet van een scala aan koude en warme gerechten en een spetterend dessertbuffet. 

Wat staat er op het Moederdagmenu?
Ons team in de keuken heeft een lekker menu klaargemaakt waar u van kunt komen genieten in de vorm van een brunch tijdens Moederdag bij Van der Valk Hotel Eindhoven. De Moederdagbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven bestaat uit diverse vers gemaakte gerechten van de bakplaat of de bakkerij. Stel uw eigen gangenmenu samen door een uitgebreide keuze aan brood, groenten, soepen, salades, vleeswaren, kazen, visgerechten en desserts. 

U bent van harte welkom voor een geslaagde Moederdag bij Van der Valk Hotel Eindhoven in restaurant Het Buffet. Hier heeft u de mogelijkheid om uw eigen salades samen te stellen. Maak de lekkerste combinaties met onze uitgebreide keus aan salades, groenten, kazen en vleeswaren. Maak de lekkerste side dishes voor bij uw gekozen buffet en bakplaat gerechten. Hieronder vallen onder anderen diverse groenten, gefrituurde hapjes, diverse filet en karbonaadjes met lekkere sauzen. Voor de visliefhebber verzorgen onze chef-koks een uitgebreide keus aan visgerechten en vissalades zoals onder anderen mosselen, haring, zalm, krab, tonijn en garnalen. Lekker om te combineren met de diverse broden uit onze bakkerij. De bakkerij in restaurant Het Buffet heeft een diverse keus aan vloer-, meergranen-, harde- en zachte broodjes en bolletjes en onder anderen croissantjes. Trakteer uzelf, tussendoor of als laatst, op een uitgebreid dessertbuffet met een ruime keuze aan mousse, taart, cakes, ijs, longueurs en lekkernijen voor onder de chocoladefontijn. 

Reserveer een tafel voor de Moederdagbrunch bij Van der Valk Hotel Eindhoven via Reservations@eindhoven.valk.com