KERSTFEEST IN HOTEL EINDHOVEN

Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar! Tijdens Kerstmis 2020 geniet u bij Van der Valk Hotel Eindhoven met uw familie, vrienden of lekker met z'n tweeën van een warme ambiance, traditie en culinaire verrassingen!

Het zijn bijzondere tijden en de Kerstdagen zullen er misschien wat anders uit gaan zien dan normaal, maar bij ons kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om u een onvergetelijk Kerst te bezorgen, zoals u van ons gewend bent. Wij gaan u verrassen met traditie, gezelligheid en een heerlijk Kerstgevoel.

Uiteraard zullen wij in het licht van de huidige corona maatregelen deze Kerst een aantal aanpassingen moeten doen. U kunt nog steeds met uw eigen huishouden van een onvergetelijke Kerst genieten. Met grote groepen uit verschillende huishoudens zullen wij de 1.5 mtr. maatregelen en de maximum grote van een gezelschap in acht nemen. Onze medewerkers kunnen u precies informeren over onze mogelijkheden.

Op deze Kerstpagina leest u alles over onze feestelijke Kerstarrangementen, voor het ultieme Kerstgevoel. Geniet tijdens uw arrangement van een uitgebreid Kerstontbijt, een dinerbuffet volledig in Kerstsferen of van een overheerlijk à la carte Kerstdiner. Een smakelijke Kerst is bij Hotel Eindhoven gegarandeerd.

  *Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren! 

Ook hebben wij natuurlijk aan onze kleine gasten gedacht. Speciaal voor hen is er onder meer een kinderhoek en regelmatig komt Timo Toekan langs.

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij hebben ons hotel en de zalen zo ingericht dat wij volledig voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen wij u op een veilige manier van dienst zijn.

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen en wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sprankelend 2021!

 Tot ziens en een gastvrije groet,

Familie Van der Valk Eindhoven & medewerkers

Bekijk hier de Kerstbrochure 2020

Ons Kerstaanbod is momenteel alleen te reserveren door middel van een Kerstarrangement of in combinatie met een overnachting. Met een Kerstarrangement bent u verzekerd van de beste deal!

* Tijdens onze feestdagen hanteren wij afwijkende annuleringsvoorwaarden voor onze kerstarrangementen.
Kosteloos annuleren van uw reservering is mogelijk tot maximaal 4 weken voor aanvang van uw reservering.
Om uw reservering definitief te maken dient u maximaal 4 weken voor aanvang van uw reservering de betaling te voldoen