KERSTFEEST IN van der valk HOTEL EINDHOVEN

Graag nodigen wij u uit voor het mooiste feest van het jaar! Tijdens Kerstmis 2021 geniet u bij Van der Valk Hotel Eindhoven met uw familie, vrienden of lekker met zijn tweeën van een warme ambiance, traditie en culinaire verrassingen!

Het zijn bijzondere tijden en de Kerstdagen zullen er misschien wat anders uit gaan zien dan normaal, maar bij ons kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om u een onvergetelijke Kerst te bezorgen, zoals u van ons gewend bent. Wij gaan u verrassen met traditie, gezelligheid en een heerlijk Kerstgevoel.

Uiteraard zullen we in het licht van de huidige corona maatregelen deze Kerst een aantal aanpassingen moeten doen. U kunt nog steeds met uw eigen huishouden van een onvergetelijke Kerst genieten.

Met grote groepen wel/niet uit verschillende huishoudens zullen wij de 1.5 meter maatregelen en de maximum grote van een gezelschap in acht nemen. Onze medewerkers kunnen u precies informeren over onze mogelijkheden.

Op deze Kerstpagina leest u alles over onze feestelijke Kerstarrangementen, voor het ultieme Kerstgevoel. Geniet tijdens uw arrangement van een uitgebreid Kerstontbijt, een dinerbuffet volledig in Kerstsferen of van een overheerlijk à la carte Kerstdiner. Een smakelijke Kerst is bij Hotel Eindhoven gegarandeerd.

Ook hebben wij natuurlijk aan onze kleine gasten gedacht. Speciaal voor hen is er onder meer een kinderhoek en regelmatig komt Timo Toekan langs.

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij hebben ons hotel en de zalen zo ingericht dat wij volledig voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen wij u op een veilige manier van dienst zijn.

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen!

Bekijk hier het volledige aanbod in de Kerstbrochure