Van der Valk Hotel Eindhoven ontvangt voor het vierde jaar op rij de gouden titel ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’.

In de stad Eindhoven, waar ondernemen en innovatie hand in hand gaan, zien we talloze inspirerende voorbeelden van duurzaam ondernemen. Eén keer per jaar beloont de Gemeente Eindhoven deze voorbeelden met een ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’. Dit is een beloning en tevens een stimulans voor ondernemers in Eindhoven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. 

Op 8 juni was de feestelijke uitreiking van de keurmerken in het NatLab op Strijp S. Voor het vierde jaar op rij ontvangt Van der Valk Hotel Eindhoven de gouden titel ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer.’ Sinds geruime tijd besteedt Hotel Eindhoven veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Voorheen zochten we duurzaamheid in materialen, nu ligt onze focus ook op de interne bedrijfsvoering. De keuze van leveranciers en samenwerkingspartners zoals Stichting Robin Hood en de Ergon zijn dan ook een logisch vervolg’’ , aldus adjunct directeur Alexander Holterman.

Het keurmerk is een goed instrument om te laten zien welke bedrijven duurzaam ondernemen en welke ondernemers de kansen benutten van nieuwe duurzame verdienmodellen. Maar het brengt ook ondernemers bij elkaar, wat eventueel weer kan leiden tot co-creatie en nieuwe business modellen. Samenwerking is onze kracht.