Bring a friend actie

Bring a friend actie is verlengd! Hele maand mei kunt u ook nog profiteren van de Bring a friend actie!

Toucan sportsclub is een sportschool, voorzien van alle gemakken en gelegen in Van der Valk Hotel Eindhoven. Een ideale, centrale locatie in Eindhoven. Toucan sportsclub is open voor gasten binnen het hotel maar ook voor clubleden in de omgeving Eindhoven. Omdat wij blij zijn dat wij weer open zijn, willen wij onze sporters in het zonnetje zetten en daarom hebben wij een leuke actie opgezet.

Bring a friend actie

Bring a friend actie houdt in dat (toekomstige) clubleden in de maand april en mei een vriend, collega, broertje, zusje, neefje, nichtje etc. kunnen meenemen en kunnen profiteren van de actie. Neemt u een vriend(in) mee, dan krijgen u en uw vriend(in) bij het afnemen van een 3 maanden abonnement de 4de maand gratis! Belangrijk hierbij is dat de nieuwe abonnementshouder in de leeftijdscategorie 18-30 jaar is.

Bent u al lid bij Toucan Sportsclub?

Dan kunt u tijdens de Bring a friend actie iemand meenemen tussen de leeftijdscategorie 18-30 jaar. Neemt u uw vriend(in) mee en sluit deze een 3 maanden abonnement af dan krijgt uw vriend(in) de 4de maand er gratis bij! 

Niet alleen uw vriend(in) krijgt een voordeel maar u ook! Neemt u namelijk iemand mee tussen de leeftijd 18-30 jaar krijgt u bij uw lopende abonnement ook 1 maand gratis achter uw abonnement aangeplakt! 

Bent u nog geen lid bij Toucan Sportsclub? Geen probleem!

Bent u tussen de leeftijd 18-30 jaar en wilt u samen met uw vriend(in) gaan sporten en aan verschillende groepslessen mee doen? Dan is dit nu de perfecte gelegenheid! Als jullie beide een 3 maanden abonnement afsluiten bij Toucan sportsclub krijgen jullie de 4de maand er gratis bij! 

Kosten abonnement:

*Onze abonnementen zijn inclusief groepslessen, zwemmen en fitness.

  • 1x per week sporten: sport nu 4 maanden van €111,40 voor €83,50
  • Onbeperkt sporten: Sport nu 4 maanden van €154,00 voor €115,50