Huur een auto via amber

Op verschillende Van der Valk-locaties in Nederland is een Amber hub geopend waar gasten de mogelijkheid hebben om een 100% elektrische Amber auto te reserveren.

Wat is Amber?
Amber is een innovatieve start-up uit Eindhoven, die gegarandeerde on-demand mobiliteit biedt middels volledig elektrische BMW i3’s. Met de samenwerking ontmoeten Van der Valk en Amber elkaar in de gezamenlijke visie op duurzaam ondernemen en de mobiliteit van de toekomst. Met het Amber concept worden auto's efficiënter gebruikt en zijn er minder parkeerplaatsen en auto’s nodig. Dit draagt bij aan het verbeteren van de leefbaarheid in de steden en aan het reduceren van de CO2-uitstoot.

Samenwerken aan duurzaamheid
Rick Polman (4e generatie Van der Valk) over de samenwerking: “Duurzaamheid zit in het DNA van ons familiebedrijf. Al generaties lang heeft het Van der Valk concern ingezet op het faciliteren van gastvrijheid in mobiliteit. Zo zijn langs ’s Heeren wegen vele Van der Valk Locaties ontstaan. De samenwerking met Amber is een vanzelfsprekende nadere invulling hiervan en sluit naadloos aan op onze kernwaarden”.

Hoe werkt het?
Registreer uzelf via de Amber-website en download de Amber App. Reserveer een auto, haal uw auto op bij de gekozen Amber Hub, laat de auto achter op een andere Hub en meld de auto af. Na afmelding worden de kosten voor het gebruik afgeschreven. 

Hoe reserveert u een auto?
Via de Amber-app kunt u een auto reserveren. In de app geeft u het gewenste tijdstip en uw geplande route aan. Vervolgens plaatst u uw reservering. Amber zorgt ervoor dat er een auto voor u klaarstaat op het moment dat u die nodig heeft. Een kwartier voor de starttijd van de reservering krijgt u een melding in de app met het kenteken van de auto die u is toegewezen. De auto's staan klaar op onze parkeerplaats in de speciaal gereserveerde parkeervakken. De auto’s kunnen achtergelaten worden op alle openbare Amber hubs in het hele land. Een overzicht hiervan vindt u in de Amber app.

Wat zijn de kosten?
Bij Amber betaalt u altijd een eerlijke prijs en alleen voor uw gebruik, geen vaste kosten of abonnementen dus. Benieuwd naar de tarieven? Neem een kijkje op de website: www.driveamber.com/tarieven. Voor frequent gebruik van Amber, zijn er bundels beschikbaar. Meer informatie hierover vindt u op www.driveamber.com/vandervalk