3D Video Mapping

3D Video Mapping, ook wel bekend als Projection Mapping, is een innovatieve toepassing voor presentaties. Een die al vele malen is gebruikt tijdens het GLOW-evenement in Eindhoven. De populariteit ervan breidt zich snel uit. De techniek onderscheidt zich door 3D content te projecteren op oppervlakken en objecten. De onbegrensde mogelijkheden bieden enorm veel ruimte voor creatieve uitspattingen en zorgen voor een onvergetelijke congresbeleving.

Reguliere projectie produceert de content direct op een wit scherm. Video mapping maakt echter gebruik van speciale software die in staat is de verschillende oppervlakken en contouren van een object in te schatten. De projectie van de video content wordt aangepast aan het object. Hierdoor ontstaan ongekende mogelijkheden van projectie. Een van de mogelijkheden is om de voorkant van een gebouw te gebruiken om een opvallende indrukwekkende optische ervaring te creëren.

Elysion Convention Center heeft de ambitie om 3D Video Mapping te installeren in het Auditorium. In samenwerking met Eindhovense bedrijven die ervaring hebben met GLOW kunnen we prachtige visuele presentaties maken op wanden en vloeren. Ook kunnen objecten, bijvoorbeeld een DAF vrachtwagen, op een bijzondere en unieke manier in beeld worden gebracht.