Kamer boeken bij Hotel Eindhoven

Onze gasten beoordelen ons met een

8,0
uit 30310 betrouwbare beoordelingen
Vacatures

Vacatures

Join our family!

Krijg jij energie van het creëren van de ultieme gastbeleving? En ben je op zoek naar een uitdagende baan in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk nu ons volledige aanbod aan vacatures, solliciteer direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Familie dinerbuffet

Familie dinerbuffet

Elke zaterdag geopend

Het familie dinerbuffet is terug! Op zaterdagavond van 17:00 - 21:30 uur kunt u in restaurant Het Buffet weer genieten van een heerlijk uitgebreid dinerbuffet waarbij het u aan niets zal ontbreken. Van voorgerecht tot dessert, u kiest uw eigen gerechten en kunt zo eindeloos combineren. Kom langs en ervaar zelf hoe veelzijdig het aanbod is!

Ons hotel is geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is geopend

Van der Valk Hotel Eindhoven is geopend voor overnachtingen. Ook onze restaurants zijn geopend. Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. Zo gaan wij samen de strijd tegen het corona-virus aan.

overnachten van der valk hotel eindhoven

Overnachten

Overnachten in luxe en comfort

Kom heerlijk tot rust in een van de 263 ruime, comfortabele en luxe hotelkamers en suites van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Als hotelgast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten.

Bekijk ook onze compleet verzorgde arrangementen. U hoeft enkel nog te genieten!

zalen valk hotel eindhoven congres vergaderen

Meetings & Events

040 Congress & Events

040 Congress & Events is een 5 vergaderhamer-accommodatie en biedt 21 multifunctionele zalen. Bij 040 Congress & Events kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 2500 personen. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, training, vergadering, feest, bruiloft of diner, bij ons bent u aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Offices

Meetings & Events

040 Seats & Offices

Op zoek naar een aangename flexwerkplek in Eindhoven? Maak kennis met 040 Seats & Offices: het unieke concept speciaal voor flexwerkers.

040 Seats & Offices biedt 5 sfeervolle kleine vergaderruimtes met plaats voor 1 tot 6 personen. De 5 gesloten vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor kleine groepsvergaderingen zoals sollicitatiegesprekken, brainstormsessies of strategiebesprekingen.

Toucan Sportsclub

Toucan Sportsclub

Geopend!

Toucan Sportsclub is weer geopend! U kunt weer gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en de fitness. Door de geldende maatregelen dient u hiervoor een reservering te maken. Dit kunt u doen door te bellen naar 040 - 212 46 25.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten